1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581386 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1309688

Sv: Kent Norberg är tillgänglig. Finns det jobb för honom i Timrå?
Alla ni som verkligen avskyr Nubben för det han gjort. Ponera att "felet", att Nubben drog, inte var hans utan någon annans i själva verket. Att mediernas bild av händelsen inte riktigt avspeglade det verkliga spelet i korridorerna. Är det då rätt, i alla fall, att häva ur sig så starka ord, sånt hat, sån vrede mot Kent Norberg? Och ni som gör det, vad vet ni om vad som hänt? Sitter ni på sanningen eller har er bild målats upp av media?

Jag lägger inga personliga åsikter i det här, jag har ingen aning om vad som hänt mer än att det oftast aldrig är "ens fel att två träter" och att jag är långt ifrån säker att det som framkommit i media stämmer med verkligheten.

Svarskommentarer

Sv: Kent Norberg är tillgänglig. Finns det jobb för honom i Timrå?

ÖstrandsNisse (vad var det för fel på gamla nicket): Ponera att det hänt en gång i världshistorien att en svensk hockeyklubb värvar en annan klubbs sportchef. Under säsongen dessutom. Ponera att samma person kontrakterade Hahl som han redan gett ett kontraktsförslag på Timrås brevpapper samma silly. (Hur fan det ens kan vara tillåtet av Hockeyligan övergår mitt förstånd.)

Ponera att samma sportchef (nu: general manager) därefter värvat en jävla massa gamla timråiter och varit på och försökt värva flera andra.

Ovanstående vet vi har hänt, eller hur?

Jag tänker så det knakar men kommer inte på någon person i svensk hockey som gjort mer saker som skadat Timrå IK de senaste åren. Sen kan han som person vara en jättemysig gullgubbe eller en pedofilnazist som plågar djur, det vet jag inget om. Han kan ha varit mer eller mindre samarbetsvillig på Timrås kansli och haft bättre eller sämre solbränna än Linkan. Jag vet inte och jag bryr mig inte nämnvärt. Men för hans gärningar efter att han lämnat Timrå IK, klubben som var hans arbetsgivare i fjorton år, känner i alla fall jag väldigt lite sympati.

Jag tycker det är hur kul som helst att Frölunda ligger sist och att Norberg får ta smällen för det. Det glädjer mig att Hahl och Pyrret är monumentala floppar. Jag ser det som helt uteslutet att Norberg ska släppas in i hallen i Timrå om han inte köper biljett i framtiden.

Du får dra dina egna slutsatser i frågan utifrån det du vet och inte vet men så här tänker jag. Norberg och Frölunda har pissat på Timrå IK, mitt lag, må de ha fortsatta motgångar i allt de företar sig.


Sv: Kent Norberg är tillgänglig. Finns det jobb för honom i Timrå?
ÖstrandsNisse: låt oss leka med tanken att T.J slagit nubben på käften . eller ännu värre legat med hans fru eller något riktigt fult . är T.J . eller någon annan enskild person som han skulle kunns haft en tvist men synonymt med klubben timrå ik och alla dess supportrar . för de känns ju lite som att de som hänt i denna affär verkligen drabbat klubben. och att många supportrar tycker att hela händelse förloppet känns djävligt knepigt är inte speciellt konstigt . jag tror absolut inte de är ens fel att två tryter .. men om två tryter så ska inte en hel organisation bli lidande av de . om Obama började bråka med någon i parlament . och han avgick som president mitt i mandat perioden och vart president i irak i stället . tror du folk skulle bry sej om att han var ovän med någon i parlamentet