1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582038 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1313004

Sv: Anders Eriksson
dr-nix: Hehe jag är ingen ovan sågare heller men i det här fallet tycker jag verkligen att den gode Karlsson har spelat upp sig och att kritiken mot honom blir allt mer slentrianmässig.

Han visade sig inte vara någon poängspruta, visst, men han sköter sina backsysslor betydligt bättre än vissa andra som får oförtjänt lite skit.

Är Skogs frisk snart? Jag förväntar lite mer fart och offensivt spel från honom nu, dom defensiva pjäserna finns redan i laget och vi just plockat in en till.

Edit: Ok inga defensiva giganter om man ser till statistiken men Halonen, Jokela, Karlsson och Eriksson får väl hamna i det facket.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Anders Eriksson

Olle: M. Karlsson är ingen gigant på något sätt men jag tycker han spelat upp sig betänkligt på slutet. Mycket av kritiken mot honom verkar ligga kvar från fjolåret. När han nu slipper Jokela som backpartner tycker jag han fått bättre fart i sitt eget spel också. Jokela är i mina ögon en större flopp.

Om man ska kommentera Kim H så har han långt ifrån infriat mina förväntningar på honom även om det rullar in assists på löpande band. Tycker precis som där att han fått mer fart i sitt spel då han fått Viinanen och Pikkarainen bredvid sig istället för då Pärssinen flankerat honom. Det har blivit lite rakare. Dessutom har han ju höjt pucktempot i PP avsevärt vilket bidragit till fyra PP-mål på de två senaste matcherna. Det finns nog nåt i den där kroppen också.

Kommentera