1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582041 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1313009

Sv: Anders Eriksson

Olle: M. Karlsson är ingen gigant på något sätt men jag tycker han spelat upp sig betänkligt på slutet. Mycket av kritiken mot honom verkar ligga kvar från fjolåret. När han nu slipper Jokela som backpartner tycker jag han fått bättre fart i sitt eget spel också. Jokela är i mina ögon en större flopp.

Om man ska kommentera Kim H så har han långt ifrån infriat mina förväntningar på honom även om det rullar in assists på löpande band. Tycker precis som där att han fått mer fart i sitt spel då han fått Viinanen och Pikkarainen bredvid sig istället för då Pärssinen flankerat honom. Det har blivit lite rakare. Dessutom har han ju höjt pucktempot i PP avsevärt vilket bidragit till fyra PP-mål på de två senaste matcherna. Det finns nog nåt i den där kroppen också.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Anders Eriksson
Frella: Tomas Skogs är inte heller han någon gigant men jag tycker att båda, efter att ha börjat dåligt i klubben, har spelat upp sig rejält. Problemet i år är väl lite att vi inte har några klara profiler på backsidan. Ingen defensiv hjälte som Caslava och ingen offensiv gigant som Lehtonen. Det mest intressanta på backsidan tycker jag faktiskt är Styfs återkomst. Han spelar rakt och han avlossar många skott. Att han kan se lite virrig ut i defensiven ibland kan jag leva med, det är som sagt många andra som gör det också.

Själv skulle jag inte kalla Jokela för flopp men han har definitivt varit blekare än vad jag trodde. Nu vet jag inte vad han kostar men just nu gör han förmodligen inte skäl för den lön han plockar ut.
Kommentera

Sv: Anders Eriksson

Frella: Håller med angående Jokela. Inte att för att jag tycker att  han är kass eller något men han har inte varit den där klassbacken jag  trodde man värvat. Jag hoppas han kan höja sig.

Vad gäller Kim så  var det väl en skada som stört hans försäsongsträning. Minns inte exakt  men jag minns tydligt att han påpekat att han haft en skada som  påverkat hans träning. Folk underskattar grovt hur jävla viktig en ordentlig försäsong är för en spelares säsong.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Anders Eriksson
Cirkeln sluts. Men det hade varit hetare på den tiden Jörgen var aktiv.
Kommentera