Timrå IK

582428 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1324942

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2010-12-28
Återigen gör Timrå en bra 1a period, skapar en hel del chanser och får spela i numerärt överläge flertal ggr utan att göra mål.

Kommer ut period 2 som ett helt annat lag, och när man sedan får någon i baken så tappar man kämpalusten helt , likt ett korthus som faller ihop totalt.

Visst att man är kort om folk, och inte kan nöta på frenetiskt i 3 perioder, men f-n visa upp lite mer djävlar anamma och passion än vad man fick se idag!! Skrek mig uppriktigt hes på hur man åkte omkring som förlamade zoombies och inspekterade så att Fbk spelarna skötte sig på rätt sätt!

Fan värva nån elak tempamentsfull spelare nu som hatar att förlora!

Och lämna handväskorna hemma nästa gång tack!