1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581566 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1324933

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2010-12-28
ÖstrandsNisse: Vi spelar med en massa juniorer, vi har många skapliga spelare skadade. Vi har sparkat det kanske vassaste anfallsvapnet vi hade utan att kunna ersätta honom och vi har "blivit av med" en oerhört rutinerad back med NHL-meriter. Jag tror inte ens Love Melander hade kunnat få ut mer av det här laget idag mot det här motståndet. Claes Eriksson var en ganska bra spelare, men det känns inte helt rätt att han skall behöva gå in och spela (för det är nämligen det enda somtränarna skulle kunna göra annorlunda). Det är SPELARE vi behöver - inte nya tränare!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2010-12-28
The Palm: Jag förstår din frustration. Men faktum kvarstår: vi har en alldeles för dålig trupp, som dessutom dränerats ytterligare med Corsos frånfälle och skador på betydelsefulla spelare. Men även om spelare kommer tillbaka så saknas det massor i det här laget.
Min förhoppning är att det löser sig fort som sjutton med Corso. För pengarna köper vi in två riktiga snipers som vet var målet står. Nu måste vi hitta spelare som har sinne för att göra mål eftersom laget saknar såna karaktärer.

Sedan ska du veta att jag var en av de lyckligaste när man gjort klart med Perra. Jag har älskat den mannen sedan...jag minns inte när. Men när han nöter på, med samma typ av spel, trots att det misslyckas gång efter annan så börjar jag att tveka. Han skulle helt klart kunna formera om i femmorna mer ofta, för att få till en förändring. Men alltför ofta kör han på, på samma sätt. Dessutom tycks laget sakna förmågan att tända om/till i matcher som är på väg att glida ur händerna. Där har tränaren/tränarna ett stort ansvar.
Och naturligtvis är inte läget optimalt för vårt tränarpar. Skador i massor, spelare som får sparken. Men sånt tillhör också vardagen. Sånt har en tränare betalt för att hantera. Men visst, det finns enklare saker att reda ut.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2010-12-28
Återigen gör Timrå en bra 1a period, skapar en hel del chanser och får spela i numerärt överläge flertal ggr utan att göra mål.

Kommer ut period 2 som ett helt annat lag, och när man sedan får någon i baken så tappar man kämpalusten helt , likt ett korthus som faller ihop totalt.

Visst att man är kort om folk, och inte kan nöta på frenetiskt i 3 perioder, men f-n visa upp lite mer djävlar anamma och passion än vad man fick se idag!! Skrek mig uppriktigt hes på hur man åkte omkring som förlamade zoombies och inspekterade så att Fbk spelarna skötte sig på rätt sätt!

Fan värva nån elak tempamentsfull spelare nu som hatar att förlora!

Och lämna handväskorna hemma nästa gång tack!
Kommentera

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2010-12-28

The Palm: Ponera att vi hade haft 10 backpar och 16 forwards. Inte en skada. Hur hade det sett ut då? Vet någon det? Vet ens Perra det? Vad är egentligen hans intention?

Om några år kommer vi sitta i det här forumet och diskutera säsongen 10/11 och Per-Clas och vara konfunderade kring vad som egentligen hände? Perra har då helt försvunnit ur rampljuset och återgått till sitt civila arbete. Helgerna spenderar han i sin källare med furuväggar, FBK-vimplar och en rumstempererad Spendrups 33 cl av tyskt ursprung i handen. Nostalgiskt ser han tillbaks på en elittränarkarriär där han lurade alla att han var LEDAREN. Den där ledaren som kunde inspirera spelare till stordåd bara genom sin uppenbarelse. Men tiden kom ikapp honom. Folk började genomskåda bluffen.

Det kommer göras en film om Per-Erik Johnsson. Gör ingen annan den så ska jag göra den.

Kommentera

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2010-12-28
Jävligt jobbigt att vara förbannad hela tiden. Men va faan....I år kan mardrömmen bli sann mina vänner! Detta lag håller inte! Hirso måste utan tvekan vara den sämsta första center vi haft någonsin! Corso affären orkar jag inte kommentera.... Ock snälla Timrå klacken. Jag orkar faaaan inte med "Vi är Timrå å vi ger aldrig upp" längre...Snälla sluta
Kommentera

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2010-12-28
Det skulle vara på sin plats med en förklaring till VARFÖR Corso fick sparken, särskilt med tanke på vad detta nu drabbar laget.
En förklaring till oss supportrar till varför laget skulle bli bättre utan honom. Kan det vara så illa att det var bara Perra som "inte gillade" Corso?
Kommentera

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2010-12-28
The Palm: Håller helt klart med i det....Vi saknar spets i varje lagdel, det kan vara skillnad på att gå till slutspel eller ramla ur!
Kommentera