1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581691 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1333713

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2011-01-13
Simmalugnt: Jag tror att skadorna är den största bidragande orsaken. Inte enbart att vi saknade 5 forwards i afton, men för att vi haft mongoträningar hela säsongen. Fan, det är ju bara ett jävla mischmasch och hopplock.
Men nej, det finns så klart fler faktorer. Fysträningen verkar ju inte ha varit direkt omänsklig, och Perra framstår allt mindre som ett taktiskt ess.

Men, fuck it. Nu är det bara att gilla läget och köra på. För laget alltså, vi på sidan har så klart rätt gnälla tills korna går hem. Skitlag! Skitsport!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2011-01-13
Bragd-Birger: Skador o skador, ja så här ligger det till...

Pärssinen diskbråck, slut med hockeyn. Ny sportchef i TIK?

Pitten för skadad för att kunna stå, varför han öppnar båsdörren vet ingen.

Hallonen vill spela, men för trasig...

Hallin, Larsson samma lika vill spela men kommer att gå sönder igen. Larsson har provat på is men foten håller ej.

Sonnenberg var klar, skulle skicka påskrivet kontrakt, inget kontrakt kom och linkan ringde upp honom. Svaret blev ingen hockey denna säsongen, han kunde ej, sedan om det var knät eller familjen vet ingen...

Tränaren pratar bara om självmord för föreningen om inga spelare ansluter snabbt, han har så rätt. Men vad bidrar han med själv???

Grymt jobbigt att vara TIK supporter. Känns som hela organisationen har gett upp för denna säsongen. Men undrens tid kanske inte är förbi?

Perra ger ett totalt menlöst intryck både i båset och vid utfrågningar, svaret är ungeför vad skall jag göra, utan spelare. Vid en konkret fråga varför man sätter ihop 3st centrar i en kedja blir svaret... Det blir nog bra.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Södertälje SK 2011-01-13
Bragd-Birger:

Att det är en bidragande orsak det tror givetvis också men inte den största, tyvärr.

Sen började jag i mitt stilla sinne undra vad för slags jävla curlingfarsa du är innan jag insåg att du hade skrivit mongoträningar och inte morgonträningar. =o) hahahaha.
Kommentera