1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580615 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1342720

Sv: Silly Season 10/11
Skarin: Nej, det är faktiskt helt sjukt när man tänker på det. Jag är nog en av dom värsta till råga på allt, trots att jag mest brukar Huga mig när det kommer till kritik.
Men hans vekhet passar verkligen inte in i min bild av en timråspelare.

Jaja, fuck it. Om vi ska bli konstruktiva istället så bör man ändå göra något med hans kedja. Den funkar sisådär. Viinanen är bättre som center. Svensson på ena kanten och Klongberg på den andra? Och Hirso, hm...ner i 4:e?
Njae, va? Viinanens kedja skulle bli lite för trubbig, och Hirso skulle knappast göra sig bra i en gnuggar-line.

Så här då: in med Klangberg på Pikkens plats. Låt Pikken spela med Hirso och...hm. det blir fan inte heller bra.
Nej, faktiskt: jag skulle vilja testa Hirso på bänken en match. Bara på kul, så där. Han kan behöva lite vila, kanske en bio eller nåt. Jag inbillar mig att vi skulle få upp tempot.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 10/11

Bragd-Birger: Värsta och värsta. Du är långt ifrån ensam ;) Huvudrollen själv är ju inte mer pudelklok än att han själv hänger på i det som i folkmun kallas "att såga". Jag vet att Kim är väldigt besviken på sig själv. Vad konstigt? Näää. Han är märkbart tagen. Men är det synd om honom? Självklart inte! Han har inte lyckats här, TROTS att han är vår bästa poänggörare. Det säger väl en hel del/allt om det här lagbygget om inte annat. Skador på oändligt många spelare får vi ju heller inte glömma bort. Det spelar en STOR del in för samtliga spelare.

Men hans stats de senaste 4-5-6 åren är en utsökt ögon-onani, med landslagsspel till råga på allt oxå!11!!1 Wow liksom!! Vilken värvning!

Men han är inte sämst tycker jag. Lander är en bättre center. Men jag håller honom som vår näst bästa center. Jo jag vet att vi inte ska jämföra honom med Gabbe (det är två skilda spelare ijentklien), även om Gabbe oxå sitter på ett fett kontrakt om vi nu ska prata pengar.

När det gäller kedjor tycker jag inte Perra kan fortsätta med Björn-Kim-Viin. Den funkar inte alls. Jag är sugen på en ren finnkedja igen. Men det har vi ju testat tidigare som sagt. Hmmm. Hur som havre så är det det jag vill. Detta innebär alltså att Illka får speltid i pp. Ett minus är ju det här med farten. Men det finns väl kanske inte så många alternativ, ijentklien?

Ja men Carl då? Äh... Det här får Per-Clas fixa. Dom som har betalt.

Tittar vi på länken som följer så ska vi vara där nere. Någonstans. Konstigare än så är det inte. Och tittar vi på tabellen så har ju resultaten gått emot oss på slutet, lagen närmast oss har alltså gått och vunnit tokmycket nu. Det är ju trevligt för dem. Men glappet uppåt är ändå inte så farligt. Just precis nu.

Ni klickar in er på TIK så att säga. Tihi.

Kommentera

Sv: Silly Season 10/11
Bragd-Birger: Hur än du försöker få till det så låter det i mina öron som det nu är Kling o Klang som har ödet i sina skridskor. Inte faan kan vi bänka Hirso nu inte? Han har ju varit med redan från början och bör efter kvällens match få en sista chans till bot och bättring. Jag tror faan att det släpper i den 46:e omgången, keschupp-effekten dårå...

Stort välkommen till Klangberg! Självklart så hoppas vi nu alla på ett rejält derby i mellangårdarna. Men vafaan asså. Inte undra på då att Hirso var till sig i torsdagens framstjärtsderby.

Derbyn i mellangårdarna är helt klart Timrås melodi!
Kommentera