1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580355 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1342727

Sv: Silly Season 10/11

Bragd-Birger: Värsta och värsta. Du är långt ifrån ensam ;) Huvudrollen själv är ju inte mer pudelklok än att han själv hänger på i det som i folkmun kallas "att såga". Jag vet att Kim är väldigt besviken på sig själv. Vad konstigt? Näää. Han är märkbart tagen. Men är det synd om honom? Självklart inte! Han har inte lyckats här, TROTS att han är vår bästa poänggörare. Det säger väl en hel del/allt om det här lagbygget om inte annat. Skador på oändligt många spelare får vi ju heller inte glömma bort. Det spelar en STOR del in för samtliga spelare.

Men hans stats de senaste 4-5-6 åren är en utsökt ögon-onani, med landslagsspel till råga på allt oxå!11!!1 Wow liksom!! Vilken värvning!

Men han är inte sämst tycker jag. Lander är en bättre center. Men jag håller honom som vår näst bästa center. Jo jag vet att vi inte ska jämföra honom med Gabbe (det är två skilda spelare ijentklien), även om Gabbe oxå sitter på ett fett kontrakt om vi nu ska prata pengar.

När det gäller kedjor tycker jag inte Perra kan fortsätta med Björn-Kim-Viin. Den funkar inte alls. Jag är sugen på en ren finnkedja igen. Men det har vi ju testat tidigare som sagt. Hmmm. Hur som havre så är det det jag vill. Detta innebär alltså att Illka får speltid i pp. Ett minus är ju det här med farten. Men det finns väl kanske inte så många alternativ, ijentklien?

Ja men Carl då? Äh... Det här får Per-Clas fixa. Dom som har betalt.

Tittar vi på länken som följer så ska vi vara där nere. Någonstans. Konstigare än så är det inte. Och tittar vi på tabellen så har ju resultaten gått emot oss på slutet, lagen närmast oss har alltså gått och vunnit tokmycket nu. Det är ju trevligt för dem. Men glappet uppåt är ändå inte så farligt. Just precis nu.

Ni klickar in er på TIK så att säga. Tihi.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 10/11
jaha.. det var ju rätt snygga straffar av kimh ögongodiset arne helt enkelt.
måste ha varit en underbar stund för linkan.

mig med så klart!

när man ser hur jävla kall hirso är i dessa tuffa tiders straff stund så kan man juh tydligt ana att det finns en kim där under allt jävla glidlir...
meen jag orkar fan inte se en ny kolan typ som aldrig blommar! hoppas att kim kan vara kall o koppla bort pressen med sin lön å hitta lite skridskotempo nu inom kort för då kan man ju lätt börja konkurera sig uppåt i tabellen.
det blir fiint med 3 vassa kedjor om det skulle ske.

röyya är juh så jävla het just nu att det är otäckt! han flyger fram å stänker in puckfaan i första krysset som värsta snipern!!! så skönt att han fortsätter leverera!

hmm i timrå gör dom succé men i frölunda blir dom dissade...
röyya o axie är spelare som jag är väldigt nöjd med.

puryo hahl lindqvist lello kan man väl inte säga har lyckats vidare värst i fhc dock

(ok finnarna -lello har väl börjat lite smått efter jul mn föfaan dom ägde es när dom lirade hos oss)

nu hoppas jag att ck kan göra brak succé med oss å kanske. kanske kanske kriga upp oss på slutspel. calle är väl lite den sorts kille man vill se i tik.
nåja om man är realistisk alltså. det finns många livsfarliga snipers som man vill se i tik. men sett till det ekonomiska så är det antgligen en kallas kille.

hoppas att boyce kan sticka ner till j20 å hjälpa dem till vidare framgångar nu.
inget ont om jbr alltså han är en frisk vind men det är synd att inte satsa på j20 när dom ändå är på g. sedan skulle det antagligen inte skada att jbr får skina lite på "sin" nivå igen...

fy faen vad skönt det känns just nu när laget ändå börjat fiska upp lite poäng igen. jag tror som någon tidigare skrivit här inne att detta beror en hel del på att våra formationer har börjat "sätta" sig lite, killarna hittar varandra bättre o bättre på isen. tänk den match då lundis-lander-murran är stekhet alla tre samtidigt. det skulle juh kunna bli bra re!

mmm timrå! nu vill jag ha en repris där kim hå tar nate´s roll...

tack..

www.youtube.com/watch?v=0rerHaQlpmo
Kommentera