1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581934 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1389423

Sv: Silly Season 11/12
Olle: Nej och Z:as s.k TIK hjärta är troligen 10 gånger större än Strålmans. Och utan att ha direkt vetskap om något är jag inte säker på att Anton besökt Timrå en enda gång sedan han lämnade TIK, och kontakt med Linkan lär han inte ha haft heller.

Det skulle vara om Nubben kan prata med honom, där i ligger min trygghet. Hade Kent varit kvar i Frölunda är jag rätt övertygad om att dom hade plockat honom rätt snabbt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 11/12
Mackelito: Ja jag vet inte om jag skulle vilja sträcka mig så långt till att kalla det en fråga om "hjärta". Strålman är i ett läge av sin karriär då det handlar om att tjäna pengar och stärka sina aktier som hockeyspelare. Z sitter, å andra sidan, på ett fett kontrakt över flera år och är samtidigt en världsspelare.

Jag tror helt enkelt att det är så att Strålman är ute och träffar olika klubbar för att få till stånd ett kontrakt, han har helt enkelt inte tid att häcka i Timrå och träna. Dessutom är det ganska osannolikt att han kommer att spela med oss. Om vi hade varit den enda klubben utanför NHL som var aktuell för honom, då hade han kanske tränat med Timrå.
Kommentera

Sv: Silly Season 11/12
Nåväl detta ser inte hemskt ut trots allt.

Målvakter
Joakim Lundström
Stefan Ridderwall

Backar
1.
Mat Robinson - Anton Strålman/Petr Caslava
2.
Oscar Hedman - Marcus Högström
3.
Elias Granath - Antti Halonen
4.
Nichlas Torp - Jesper Dahlroth

Forwards
1.
Timo Pärssinen - Petr Vampola - Illka Pikkarainen
2.
Max Friberg - Gnagarn - Martin Röymark
3. 
Matt Murley - Bagarn - Pelle Hallin
4.
Viktor Hertzberg - Alex Larsson - Simon Önerud

På bänken : Yared Hagos

Redigerad kommentar

Kommentera