1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581614 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1400065

Sv: Apropå nånting...
power81: Jag försvarade Mattias under hela förra säsongen även om man kan vara måttligt nöjd med hur han presterade på isen.
Första året hade han problem med vikten(enligt tidningsartikel) men andra har jag svårt att besvara.
En sak jag har förstått från de artiklarna som nu varit uppe är att han och din syster knappast trivdes så bra i Sundsvall.

Men jag måste säga att det är fruktansvärt dålig stil att "skylla på" Timrå när
man inte presterar. Att pensionspengarna inte kom i tid hade knappast ens varit ett problem om han trivdes i staden.
Han var helt enkelt inte bra och så länge han anser att det är omständigheter runt om som är fel kommer han knappast att bli speciellt mycket bättre. Tror jag iaf.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Kolan var o är en av de sämsta backar vi har haft. Att sen ha mage att snacka skit i pressen ett antal ggr om sin fd klubb med det urusla backspelet i 2 säsonger som han visade upp, då får man ta skit från supportrarna oxå.
Jag vill aldrig se honom igen i rödvitt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Tycho: "En sak jag har förstått från de artiklarna som nu varit uppe är att han och din syster knappast trivdes så bra i Sundsvall"

""Therese var inte förtjust från början att vi flyttade från Sundsvall men hon förstår att vi inte kan stanna kvar där hela tiden heller. Hon drar ett tyngre lass än vad jag gör men vi hjälps åt.""
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Tycho: Vet faktiskt inte Med Mattias om han trivdes, däremot vet jag att syrran trivdes alldeles utmärkt.
Vart i artikeln skyller han på Timrå? Om det nu inte finns en till artikel förutom expressens som jag läser. Det står bara att han inte blivit bättre...rätta om jag har fel.
Kommentera