1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1414855

Sv: Apropå nånting...
11 poäng på tolv matcher blir dryga 50 på 55 omgångar. Tror alla förstår vart den poängskörden leder. Är detta ett resultat som Timrå IK ser som målbild för säsongen 11-12 behövs det inga förändringar. Då kan man spela med den trupp man har just nu. Min frågeställning är då varför man inte låter J-20 spela alla matcher i elitserien fram till Januari deadline och då handlar in laget som ska rädda Timrå kvar i elitserien. Det skulle man tjäna massa pengar på och utfallet skulle bli detsamma, Kvalserien. Det känns tråkigt att klubben kastat in handuken innan ens säsongen hann börja.

Givetvis kan man som supporter gnälla på ledningen handlingskraft och jag är en av dem som tycker att de som sitter där idag inte gör sig förtjnänta sin lön, dock tycker jag ingen i laget både på tränarsidan och spelarna gör det heller. Tyvärr är sanningen så bitter och sur att det enda vi har att utgå ifrån är det vi har idag. Att ligga sist i Elitserien gör det inte enklare att marknadsföra sig på marknaden och klart som korvspad att spelare tänker till både en och två gånger innan man skriver på för Timrå.

Givetvis borde Linkan aldrig fått tjänsten som sportchef och Ledningen borde förnyats för minst två år sedan. Att Timrå befinner sig där det gör idag är pga en företagsstrategi som pågått i flera år. Tragiskt och tråkigt.

Det enda man kan hoppas på är att alla ser sig i spegeln och gör sitt yttersta dag och natt.

Det som är jobbigast just nu är att i varje match för resten av året kommer Timrå möta ett lag som är bättre än vårat älskade Timrå IK, de villl givetvis också vinna matcher och ta poäng. Ska vi komma ur denna svåra situation måste man jobba hårdare än varje lag i varje match, och utifrån den försäsong som laget jobbat med insåg våran ledning detta utfall för längesedan och har försökt hitta en strategi för att vinna matcher, det man i min mening inte tänkte på är att orken försvinner i motgång.

Timrå måste förstärka framåt också, en back kommer inte att räcka. Det kommer krävas två riktiga snipers för att Timrå inte ska spela i Allsvenskan nästa år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
lungan: Då låter det som att K.Starkov och L. Meunier är något för herr Lindqvist att kontakta.
Kommentera