1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1414857

Sv: Apropå nånting...
lungan: Då låter det som att K.Starkov och L. Meunier är något för herr Lindqvist att kontakta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
fredriko74: kul att du tar upp det för jag satt just och tänkte på en sak. Det är väldigt mycket snack om vilka linkan borde värva eller vilka som inte borde värva men har ni tänkt på alla dom spelarna som man kanske inte borde ha släppt? Nu menar jag bara dom man faktiskt släppte och inte dom som ville bort. Nu har jag just klagat på Boorks efterklokhet men ta följande text för vad det är.

Meunier tycker jag ärligt talat att man borde försökt behålla. En tokfan på isen som tog sig fram i rätt ok fart men med världens sämsta skridskoåkning. Däremot ställde han alltid till med något även om det inte alltid syntes i protokollet. Förmodligen rätt billig.

Tomas Skogs? Ville han ha för mycket pengar eller? Om man räknar vår backuppställning medan Halonen var borta så hade Skogs med lätthet varit vår bästa back. I samma klass som Robinson iaf. Vi signar 3-4 allsvenska backar redan i April/Maj men det fanns inte plats för Skogs?

Viinanen som breddspelare. För dyr?

Corso. Kommentar överflödig. Han skulle man ha kämpat för att behålla helt enkelt. Finns det fler exempel?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
fredriko74: meunier tyckte jag var kung, saknade lite känsla med klubban bara, liksom slog på pucken istället för att skjuta den.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle = ernie eagle?
Kommentera