1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1428130

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2011-11-17

Hahl Bundy:

Som sagt, jag är inte här och trollar. Jag är seriös i mina frågor och har haft flera bra diskussioner om Timrås situation med tikare, bland annat via PM. Att ni sedan tolkar det som att jag här för att provocera är beklagligt.

Olle:

Jag har haft intressanta debatter med Bragd-Birger förut och jag tycker i regel att han är en trevlig skribent. Men i förrgår gick han över gränsen rejält genom att sänka nivån på hela gästboken. Om någon upplevs som onödigt provocerande kan man skicka ett PM och be personen att tagga ner en aning. Att däremot i timmar i streck kalla någon för hjärndöd är varken roligt eller påhittigt.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2011-11-17
Bad_Brett: Nu har jag inte följt er diskussion dom senaste dagarna, jag pratar mer i allmänna termer eftersom det är ganska många som läser boken och måste scrolla igenom allt. Om det är en diskussion begränsad till två personer så kan man väl ta allt i PM/bubblor när det börjar spåra ur? När vi pratade om att "trolla" så tror jag mer att det var inlägg likt dom som Fritzl-patte skrev som folk retar upp sig på.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2011-11-17

Bad_Brett: Utan att gå in i d e n diskussionen igen kan jag medge att jag fånade mig osedvanligt mycket. Till mitt försvar ska dock sägas att jag hade svårt att ta Wayne på allvar när han började go Helena Bergström on my ass.

Hursom, jag tyckte kanske inte att du kom in som den där riktiga nivåhöjaren du kanske anser dig vara. Du ägnade ju större delen av tiden åt att poängtera hur mycket och hur överlägset du skrattade åt mina inlägg (lidelsefullt frammanande det cyber-komfortrum där du i diskussionen är snubben lojt tillbakalutad, med händerna bakom huvudet och 'en road glimt i ögonen och ett ironiskt leende lekandes i mungiporna' (som Liza skulle ha målat upp det)), samt beskrev de socialdemokratiska drag du ansåg att jag hade.

Så: jag kanske inte fick mitt namn markerat med en bullett för nästa Pulitzer-pris. Men, seså. Låt oss vara ärliiga och tillstå att du kanske inte heller stärkte dina aktier?

Kommentera

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2011-11-17

Bad_Brett: Nä det är inte emot dig att jag frågar.

Du ser själv hur det är härinne just nu o fler gånger (med andra) o ändå säger du: "Sluta trolla nu. Folk kan missta dig för en tik."

Jag frågar dig: Vilka o hur mycket... är vi inne o håller på så här hos er? Ärligt.

Ni är hos oss (dock inte du alla ggr) o påstår att vi trollar härinne?

Kommentera