1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581771 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1443235

Sv: Silly Season 11/12
Att ge Pikka sparken vore det dummaste TIK kan göra i detta nu. Jag tvivlar att så blir fallet. Ska den här spelaren bort måste han säljas, till varje pris. Annars kan han lika gärna vara kvar. Han kan sitta på läktaren, städa E.On:s pissoarer. Eller varför inte hjälpa Nubben att hitta spelare som kan tänka sig att spela här, eller nåt. Nja det sistnämnda känns väl inte riktigt rätt, men ändå.

Eller tänk om han kanske börjar se nyktert på det här och kommer underfund med att börja kämpa för den här föreningens existens. Tänk om han skulle kunna ha den viljan. Bara en sådan sak liksom. Han har ju bra betalt så att säga.

Nja. Förhoppningsvis finns det någon som kan tänka sig att köpa loss jättebäbisen, eftersom inget tyder på att han vill vara med här och hjälpa laget. Pikkarainen är en oduglig spelare när det gäller det här med att kontrollera en puck. Han har trots sin storlek heller aldrig fått med sig puckarna kring sargerna. Han kan inte slå en passning. Han är speldum och otränad. Ibland när han hinner kan han skjuta. Men det är väl det ända.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 11/12
Skarin: Center på marknaden, dock lär väll FBK hugga, men man vet aldrig...Tror det skulle vara en bra värvning! Centrar är vi i stort behov av nu när The Baker spelat klart oxå..

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Silly Season 11/12
Ni letar ju ny målvakt. Den här killen är ledig och lär vara rena rama väggen.
Kommentera