1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581394 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1463585

Sv: Apropå nånting...
superfalle: Mer troligt att vi inte skulle ha någon Elitserie då.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

ChriZt3r:Jo då männinska har en förmåga att, om man måste prestera så gör man det. Om det inte är så noga, som det är på de flesta arbetsplatser. Då sitter folk å peter sig i näsan i 5 av 8 timmar.

Det är väl bara kika på dom "stärre" lagen, där äter man sunt, man är tvungen fär att klara av att spela på topp. Man måste träna, för annars klarar man inte av att spela på topp. På mitt jobb är man tvungen att göra vissa saker annars så klarar man inte av att arbeta på topp.

Det som är intressant i det är, dom som är sämst på att ta hand om sig själv gnäller alltid mest. Titta på kolan, han var kanske den som tog hand om sig minst vad detv gäller kost å träning i Timrå, vi fick en låg presterande back som blev lönnfet. Folk kliar sig i huvudet å undrar om är det fel karln. Ja kanske, men det ligger ett ansvar på högre instans som måste agera när inte individen agerar. Samma sak när det gäller träning, prestationer. Det daltas för mycket, spelare kan glida runt i månader och plocka ut lön. Björn svensson i fjol, gled runt och fick inget uträttat, när det snackas om ny klubb då blir det lite fart i brallan.

Mat Murley i år, bänkad och snack om ny klubb. Då blir det lite fart på karln, men tonvikt på lite.

Nä jag tycker att om dom har en lön på, låt oss siga 300.000 kr. Då delar vi den summan så 150 får spelaren ut oavsett. Sen kan man köra rena jävla tecken ekonomin på dom. Ogiltig frånvaro på träningen -10 papp, ute och festa under brinnande säsong, -20 papp, glida runt på plan -20 papp av dom 300.000kr. Sen om vederbörande gör bra saker då ska det belönas.

Jag är helt säker på att man skulle ha en elitserie, kanske en bättre elitserie!?

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
ChriZt3r: Jag skulle nog inte ha nått jobb då heller så sådär kan vi inte ha det :-P
Kommentera