1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581962 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1463586

Sv: Apropå nånting...
ChriZt3r: Jag skulle nog inte ha nått jobb då heller så sådär kan vi inte ha det :-P
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Hur ska ett hockeylag kunna prestera och fungera när mediaprofiler och före detta spelare gråter ut över att klubben inte uppfyller sin åtaganden med löner och annat? Det är väl inte konstigt om det blir gnissel och sura stämningar och lågprestanda i en klubb då?

Men har man en ledning som ser ut att stoppa huvudet i sanden och mest försöker låta mer förbannade och sura över att det gnälls över en kö med obetalda räkningar (några måste väl drabbas) och att kommunpolitiker och företag inte förstår värdet av att synas med produkten Timrå IK, då kanske det är här som roten till allt det onda finns?

Efter gårdagens Twittrande lär det inte stå på innan media är på och hugger på klubben i mitt hjärta igen med negativa pissrubriker. Hur fan vore det om ledningen för Timrå IK tog och agerade kraftfullt och ärligt innan alla andra gör det?

Vad är det som händer bakom kulisserna på denna anrika förening? Går det att rädda läget, eller körs det rakt ner i skiten?

Ska vi vara MYCKET oroliga? Eller får vi under dagen se en tydlig TJ som rakt och ärligt går ut och bemöter nattens uppgifter om släpande löner med mera?

Ge oss svar. Bara en blind som leder en döv kan gilla allt som händer runt Timrå i dessa jobbiga dagar.

Men att vara strutsen med huvudet i sanden känns som den sämsta lösningen. Eller är jag helt ute och cyklar?
Kommentera