1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582259 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1488184

Sv: A brand new restart

ÖstrandsNisse: Ramsan är dock "Timrå Supporterklubb, sedan 1962, vi står på Västra stå, oavsett hur det än går", så jag kan inte se några som helst tvivel kring en sådan sak. Supporterklubbens historia är imponerande. 

Men i övrigt har du helt rätt. Den här nystarten hoppas jag och tror kommer få fler att vilja engagera sig ideellt i föreningen. Framförallt så bör man kunna utnyttja den kompetens som finns i supporter- och sponsorleden mycket bättre. Framförallt genom en bättre dialog. Där kanske det skulle behövas en sammanslutning utöver Supporterklubben. Supporterklubben som fungerar som den enda organisationen som är direkt anknuten till föreningen Timrå IK idag.  

Supporterklubben ska även fortsättningsvis främst jobba för supportrarna och supporterkulturens intresse. Men det skulle kunna finnas ytterligare en sammanslutning med ideellt engagerade som stödjer och hjälper själva föreningen. I och med att man även fortsättningsvis kommer behöva köra med en tight organisation inom Timrå IK så kommer det behövas. Det finns många personer som bryr sig på Timrå IK på ett djupare och aktivt plan och deras forum är kanske inte Supporterklubben utan det behövs något annat. 

Men om man ska återgå till Supporterklubben då och primärt klacken så kommer det nog ske skiftningar där i och med att det kommit in en hel skock med yngre killar nu och det hoppas jag ska medföra nya sånger och en mer aktiv klack. Sittplats är idag alldeles för dåligt utnyttjad och för att man ska få även sittplatspubliken att leva med mer än att bara klappa så måste det nötas, och nötas. Det räcker med att 100-200 pers av sittplats sjunger med i en ramsa så mullrar det i hallen, så pass bra akustik är det. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A brand new restart

Knylan: MEN DET ÄR VÄL BARA ATT BLI MEDLEM I FÖRENINGEN TIMRÅ IK. I ALLA ANDRA FÖRENINGAR FÅR ALLA MEDLEMMAR SOM VILL VARA MED OCH JOBBA. INTE KAN DET VÄL VARA ANNORLUNDA I TMRÅ IK? 

JAG SITTER SJÄLV OCH FUNDERAR PÅ OM JAG SKALL LYFTA LUREN RINGA FÖR ATT BERÄTTA ATT JAG VILL VARA NÅGOT MER ÄN BETALANDE FÖRENINGSMEDLEM.

Kommentera

Sv: A brand new restart
Knylan: i slutet av 90-talet var du en liten pubertetsslyngel som väl inte fick åka buss utan målsmans skriftliga tillstånd, jag var 20+ och tog mig till 10 bortamatcher om året och i klacken klev Jonas och Jimmy Uhlin ibland upp på räcket och manade på både dig, mig och gamla veteraner som var med i eliterien -82. Senast i Örebro stod du och jag och muttrade nervöst i var sin del av klackens utkant, det syntes inte till några Uhlinare alls men däremot stod sonen till två klasskompisar till Jimmy och mig vid trumman mitt i en disciplinerad klack som leddes av en tonåring. Gud vad jag älskar att det alltid kommer nya generationer. Och -62-ramsan var bra.
Kommentera

Sv: A brand new restart
Knylan: visdomsord :)
Kommentera