1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581614 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1495704

Sv: Apropå nånting...

mikenomad: Så många inlägg som skrivits om detta, från era egna måste vara rekord för att vara som du säger helt likgiltiga.

Klart ni inte firar ett SM-guld, men bitterheten att just Brynäs vann lyser över hela erat forum.. Stort nöje för oss brynäsare:)

SM-GULD

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Gurra88: hur känns det att vara så där lagomt utvecklingsstörd? Strax under gruppboende nivån är du med tänke på att du kan uttrycka dig hyffsat i skrift. enda lag jag verkligen missunnar ett guld är modo. så grattis till sm-guldet och se till att fira ordentligt med saft och kakor. det är du och alla Brynäsare värda!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Gurra88: Den absolut enda anledningen till att tex jag skulle känna nån som helst bitterhet för brynäs sm guld är just du . Brynäs som förening har jag svårt att se att någon har något agg emot . Jag unnar många i brynäs lag samt många supportar guldet .
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Gurra88: Att några säkert är bittra och inte unnar oss guldet bland både tikare och modoiter stämmer säkert, men det finns som sagt väldigt många undantag. Tycker att framförallt Timråfansen uppträtt väldigt polerat och storsint, när en del brynäsare kliver in här och hoverar sig efter guldet.
Varför ska dom fira SM-guldet?
Hade du firat Timrås SM-guld om dom vunnit?
Morsning.
Nä, uppträd som en sansad och vettig supporter i segerns stund, inget är värre än en dålig vinnare.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

Gurra88:Du måste vara dum på riktigt.

Tom en barnunge hade förstått mikenomads näst senaste inlägg. Det sammanfattar säkert vad 90% av vad vi Timråiter, och säkert andra lags Supportrar också, känner.

Jag hyser inget agg mot Brynäs, men för varje inlägg du skriver blir irritationen lite större.

Som så många andra uppmanat dig. Passa på att ha lite roligt istället, det kan snart blåsa helt andra vindar i gävletrakten.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Gurra88: Men lilla vän. 1: merparten av inlägg är svar på antingen dig eller Huge. 2: Det har varit SM-final i hockey, klart att man till viss del bryr sig. Det är dock inte samma sak som att man bryr sig om vilket lag som vinner. I mitt fall var det tämligen egalt. I går hoppades jag på SAIK t.ex eftersom det gett en 7:e match. I en sådan hade jag inte brytt mig öht men följt matchen med spänning. Nu blev det ingen 7:e och då är den dominerande känslan "so what"...
Kommentera