1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582893 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1501067

Sv: Silly Season 12/13

hubbenorlen: Driver du med mig nu? Du får det att låta som att polisen tar hjälp av användarna på flashback för att lösa brott. Polisen bevakar flashback för att det finns en massa kiminella element där som tror att dom golar anonymt. Annars fungerar det väl på samma sätt i samhället? Om du vet något om ett brott så kontaktar du polisen? Man behöver ju inte dividera om det på ett Internetforum, bli uppsökt av polismyndigheten och SEN dela med sig av informationen man sitter på.

Om jag förstått det hela rätt så sitter du och promotar ett forum som har reklam-ads för sidor som säljer olagliga vapen, som har trådar som handlar om var man hittar dom bästa hororna i stockholm och vad dom kostar, ett forum som hjälper dig att köpa knark på internet och beskriver hur du bäst ljuger för polisen i förhör, ett forum som outar MISSTÄNKTA brottslingar med namn och bild eller varför inte några trådar om hur du bäst trippar på syra eller svampar?

Och nu har jag inte ens nämnt det generella klimatet som råder där rörande både invandrare och kvinnor.

Jag tycker att det är osmakligt av dig.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 12/13
Olle: Du har fel. Det är inte av den anledningen poliser läser Flashback. De läser tråden aktuella kriminalfall, eftersom medlemmarna ofta luskar fram en misstänkt före polisen. Detta eftersom det förr eller senare dyker upp en person som gått i samma klass eller växte upp på samma gata.

Du har även fel om att det finns trådar om var man hittar de bästa hororna. Det är nämligen inte tillåtet enligt flashbacks regler.

Att "outa" misstänkta personer är heller inget som förekommer som du påstår. Vanligtvis skrivs namnen i kod.

Du har även fel när det gäller hets mot folkgrupp. Det är förbjudet. Men det förekommer en sådan ton, vilket jag naturligtvis inte ställer mig bakom.

När det vapenannonser har jag aldrig sett en sådan.

Drogerna. Flashback "hjälper" inte dig att köpa droger. Alla såna inlägg är nämligen förbjudna. Att sedan folk frågar varandra är en annan sak.

Du får ha vilken åsikt du vill om mig i den här frågan. Jag bryr mig ärligt talat inte.
Jag lever i vilket fall som helst hellre ett samhälle där Flashback är tillåtet, än i ett samhälle där det är förbjudet.
Kommentera

Sv: Silly Season 12/13

Olle:

"ett forum som hjälper dig att köpa knark på internet "

från FB
"1.09. Narkotikahandel

All form av narkotikahandel (köpes, säljes, bytes, skänkes), även via PM och chat, är förbjuden."

Moderatorerna tar bort sånt så gott dom kan.

"eller varför inte några trådar om hur du bäst trippar på syra eller svampar?"


Måste vara bättre att den vilsna själen får den fakta han behöver istället för att killen tar en overdose av ren okunskap när han endå har bestämt sig för att knarka.

"trådar som handlar om var man hittar dom bästa hororna i stockholm och vad dom kostar"

Flashback som sida stöder inte detta heller.

"1.04. Uppvigling
Denna regel finns för att förhindra uppmaningar om att bryta mot lagen. Det är tillåtet att diskutera brottslig verksamhet, men inte att uppmana allmänheten att bryta mot lagen."

Kommentera