1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582021 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1501072

Sv: Silly Season 12/13
Olle: Du har fel. Det är inte av den anledningen poliser läser Flashback. De läser tråden aktuella kriminalfall, eftersom medlemmarna ofta luskar fram en misstänkt före polisen. Detta eftersom det förr eller senare dyker upp en person som gått i samma klass eller växte upp på samma gata.

Du har även fel om att det finns trådar om var man hittar de bästa hororna. Det är nämligen inte tillåtet enligt flashbacks regler.

Att "outa" misstänkta personer är heller inget som förekommer som du påstår. Vanligtvis skrivs namnen i kod.

Du har även fel när det gäller hets mot folkgrupp. Det är förbjudet. Men det förekommer en sådan ton, vilket jag naturligtvis inte ställer mig bakom.

När det vapenannonser har jag aldrig sett en sådan.

Drogerna. Flashback "hjälper" inte dig att köpa droger. Alla såna inlägg är nämligen förbjudna. Att sedan folk frågar varandra är en annan sak.

Du får ha vilken åsikt du vill om mig i den här frågan. Jag bryr mig ärligt talat inte.
Jag lever i vilket fall som helst hellre ett samhälle där Flashback är tillåtet, än i ett samhälle där det är förbjudet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 12/13
hubbenorlen: Haha! Visst Hu*be norl*n. Det är riktigt snyggt hur man censurerar på den sajten ;)

Det är ironiskt att du värnar om yttrandefriheten samtidigt som du accepterar att man outar hypotetiska gärningsmän så att arbetskamrater och familj kan stämpla dom som nazister, trädkramare, pedofiler eller vad det nu kan vara.

Jag har inte alls fel i det jag skriver och det vet du också. Faktum är att allt det du skyddar baseras på i stort sett samma kvasianonymitet som exemplet med "kodade" namn. Rent skitsnack. Du kan kalla det yttrandefrihet, jag kallar det en sandlåda för hobbykonspiratoriker.
Kommentera