1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581692 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1511630

Sv: Modo - Timrå IK 120816
Olle: Men ärligt, det suger alltid att torska. Särskilt mot Modo, träningsmatch el ej. Man var bekymrad över lagbygget före de här matcherna och det läget är status que. Jag är inte mer orolig men heller inte det motsatta. Och det hade jag kanske ändå hoppats lite på, att man skulle känna lite mer tillförsikt. I SCA-cupen önskar jag att åtminstone Gunno, Jonte och Max får några matcher i benen. Annars anar jag mer än bara "småskavanker".
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå IK 120816
mikenomad: Själv tyckte jag bara att det var mysigt att kunna se en träningsmatch, gratis dessutom. Resultat och spel skiter jag i - så här års vill jag att dom ska mjölksyrestappla fram på isen. Sen tror jag Jonte, Max å Gunno är tebaks väldigt snart.

Ja, jag har fortfarande semester och ja, jag småsippar starkt. Men ändå. Chill, piips. Om en månad ser vi vart det lutar. Jag tror att det blir sjukt svårt, men...det vackra i det är att det k a n gå. Det skålar jag med mig själv på. Till topps!
Kommentera

Sv: Modo - Timrå IK 120816
mikenomad: Kan vi inte köra en ICA-Cup i Timrå istället så vi slipper sitta och häcka i kattlådan?
Kommentera

Sv: Modo - Timrå IK 120816

mikenomad: Ärligt talat så speglar inte resultatet matchbilden i den här matchen. Modo hade andra perioden och vi hade helt klart tredje. Första perioden var nog båda lagen ungefär lika dåliga. Vi spelade helt jämnt mot Modo trots att det slutar 4-1.

Vårt försvar var sämre och avsluten var, precis som i förra matchen vad jag förstår, inte alls så giftiga som dom bör vara. Jag tycker att man sökte många konstiga avslut och inte alltid sköt när man borde ha skjutit. Förhoppningsvis är det några detaljer man blir bättre på ju närmare seriestart vi kommer.

Och nej det är inte kul att torska mot modo någonsin och numera tycker jag mest att det beror på att dom är så otroligt uppblåsta i hjärnjäveln.

Kommentera

Sv: Modo - Timrå IK 120816
mikenomad: Ähum...quo....host
Kommentera