1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581753 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1525779

Sv: Färjestads BK - Timrå IK 2012-10-11
Ta ut målvakten en gång till o jag droppar timrå. Jag håller mig till text-tv framöver isf!

Ut med målvakt ner med tempot... VARFÖR!!?? ÄR NI HJÄRNDÖA eller? Pust...

Bäckström hade ett byte där han fan vurpade 12 gånger... vad fan gör han inne med uttagen målvakt?

Just det där med att drula med pucken på offensivblå var en stor bidragande orsak till att vi isst för anfall får 2-3or i arslet hela förbannade matchen utom i tredje då fbk var helt jävla kassa... medans dom är det passar vi på att ösa in ... 1 mål.. men snyggt var det. Tack för det frippis!

Carlson o dennis persson var bra backar i dag.
O idag får belisimo godkänt.
Framåt började rhodin riktigt bra bara för att försvinna ur bilden juh längre matchen led...
Hallin var hallin o hagos var bra med. Jag ger önerud mega minus för sitt spel i försvar o mittzon men mega pluss för anfallen... han ser till att bomba skott så fort han kan. Det är skit bra! Det kommer att hända grejjer där! Hedström spelade upp sig men jag håller honom mest ansvarig för denna förlusten...

Påt igen bara!

Spöa winhandlarn o slaka bönderna på lör!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestads BK - Timrå IK 2012-10-11
Har man fått reda på den plan Timrås Ledning tagit fram för att få ökad publik på hemmamatcherna? Jag har svaret, hur många vill veta? Är Timrås ledning beredd att ta de beslut som behövs för stt locka mera publik? 1:a beslutet måste vara att sälja en bra produkt, och då menar jag A-laget och inte helheten. Nuvarande produkt har inte tagit en tre poängare på hemma plan på evigheter, vann vi två matcher förra året på fulltid? Just nu kräver jag tre poängare och skiter fullständigt i om det är paus underhållning likt trubadur. Skulle Timrå krossa sina motståndare match efter match hemma skulle publiken komma tillbka, det kan jag lova. Om jag går på en hockeymatch, vad förväntar jag mig som åskådare, jag skulle förvänta mig en sak och allt annat kan vara hur dåligt som helst. Skulle Timrå äga sin BORG och krossa motståndarna. Skulle det gärna få snöa in i arenan och var hur kallt som helst, för att bara få uppleva den stämningen där vi hejjar på ett lag som vinner och vinner och vinner skulle göra allt. Hur många går på en dålig bio, för att äta popcorn? Hur många går på en dålig teather, för att ta ett glas vin i pausen? Hur många går på en dålig konsert, bara för att biljetten var gratis? Våga ta betalt och sälj en FANSASTIK produkt. Då lovar jag framgång. Både reultatmässigt inom föreningen och via tabellplaceringar.
Kommentera

Sv: Färjestads BK - Timrå IK 2012-10-11
söder över: Kritiken rörande sebbs pass stämmer jag in i med.

Allas passningar rent av... puck på blad inte grillerna...
Kommentera

Sv: Färjestads BK - Timrå IK 2012-10-11
söder över: Du menar att man inte skulle ha tagit ut målvakten alls? Själv hade jag tagit ut honom efter 18.07 då vi fick tekning i deras zon. Men 2 min verkar de flesta tränare tycka är för tidigt att plocka ut målvakten.
Kommentera