1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581754 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1525902

Sv: Färjestads BK - Timrå IK 2012-10-11
glenninski: jag tycker inte dom ska ta målvakten alls för att kvittera...
Bäst hade varit att skicka ut hagos mot vallin o fixat 4-4. Det passar oss. I det läget kan jag tycka att det är ok att dra målisen o spela 5-4..

Våra soldater gör det inget vidare på trånga ytor... Ju trängre på isen desto fler timrå spelare i gröten. När vi får lite ytor då händer det grejjer!
Det är väl inte realistiskt att tro att man skulle kunna ordna fram en dubbelutv på beställning men inget omöjligt heller...

6-5 är bra om man har spelskickligt folk som genom bra pass o bra rörelse kan skapa ytor åt varandra. Vi målar in oss i hörn och ger bort målskillnad när vi tar ut målvakten...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestads BK - Timrå IK 2012-10-11

söder över: Jag håller egentligen inte med dig, men jag respekterar din åsikt och kan tycka att du har en viss poäng. Och det är att man för tillfället i TIK har en tendens att vara i vägen för varandra. Förstår att du är tveksam till att en extra gubbe skulle innebära att vi fick en gubbe extra framför mål som FBK hade när de gjorde 1-0. Men jag är väldigt tveksam att vi skulle öka chanserna nämnvärt genom att spela 5-mot-5. Vi är för ostrukturerade rent generellt. En man mer ska innebära en chans att en spelare blir fri att åtminstone göra något på egen hand nu när lagspelet gått i baklås.

Kommentera

Sv: Färjestads BK - Timrå IK 2012-10-11

Det här går inte!

 Har nu analyserat detta Timrå och det jag ser är att vi lever på en oerhört skör lina. Vi har i särklass den sämsta truppen, förmodligen knappt topp 5 i Allsvenskan i jämförelse.

Utifrån förutsättningarna så tycker jag att klubben gjort rätt, satsat rätt och haft rätt strategi med spelet bla.

Men att spela på 110% nivå varje match för att ge oss en chans att vinna poäng är oerhört krävande. Börjar vi missa poäng på uddamål mm så kommer energin att dala.

Framförallt så är det det bristande målskyttet, slarvet i avgörande lägen och bristen på offervilja framför målvakten som hittills brustit.

Man ser också att det finns ngt i laget som skulle kunna blomma ut, kanske. men vi behövde en bra start, vi behövde lite stolpe in. Det har vi inte fått.

Frölundamatchen är ett bra exempel. Den matchen fick vi inte förlora. Likaså igår mot Färjestad, vi har lägen att få med oss poäng men då kstar vi bort puckarna i avgörande lägen.

2 stora besvikelser i laget just nu är bla Hedström och Crippe. Jag får redan nu flashbacks från det år Crippe lämnade oss.

Nu krävs det ett mirakel att rädda oss från en kvalserie och i år är jag övertygad om att vi inte klarar en kvalserie!

Kommentera