1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582862 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1530032

Sv: Timrå IK - Rögle BK 2012-10-24

Ikväll förlorade vi...och då tänker jag så klart på publiksiffran som befinner sig under den siffra man kalkylerat med. Men nu stoppade vi förhoppningsvis den blödning eller negativ spiral som pågått på publiksidan. Det kommer inte att vara fullsatt nästa match men det ska fan in mer folk än vad det var idag för idag så gör spelarna jobbet. Under nästa hemmamatch så har dom förtjänat publiken.

Till er som tycker att man tar dåliga avslut och inte tar vara på returerna vill jag bara påminna er om att både 2-1 och 3-1 kommer på returer. Först tar Hagos sin egen retur (5 plus på hagos ikväll) och på vårt GWG så är Persson påpassligt framme efter att Gerber faktiskt kommer ut bra och gör en bra förstaräddning. Så returspelet tycker jag inte att man kan klaga på.

Om det är något man kan klaga på ska det väl vara vår ovilja att avlossa skott (25-30 hemma mot Rögle känns väl lite sådär) och att vi inte kan kontrollera mer av spelet. MEN! Nu tar vi tre poäng och det är det som är livsviktigt. Jag trodde jag hade hög puls efter dagens gympass men i bilen på vägen hem ikväll hade jag gärna haft en defibrilator nära till hands.

Det är ju bara att plussa på killar som Hagos och Rohdin ikväll, vilka jävla hjältar! Fortsätter det så här så kommer killarna att spela med självförtroende och då kanske vi har en "linköping borta" mot Luleå hemma istället.

Jag kan bara tala för mig själv men jag kommer att sova riktigt gott efter en kväll som den här iaf.

PS. Gerber är en sopa och Morgan i zebrafärgerna är en jävla idiot (ja jag vet att det inte var morgan som dömde men han som gjorde det imiterade honom jävligt bra).

Kommentera