1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582205 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1535265

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2012-11-17
Den nivå som dahlrot höll ikväll vill jag se var eviga match resten av säsongen!

Robinsons istid är bissarr! Hård liten kanadick!

Hedström vilken man han är ikväll! Gigant!

Jag myser när önerud skjuter.

Lundström har ligans näst bästa räddnings % bara rautio har bättre... Dock har han ca 100 färre skott på sig än lundström... Jocke har blivit en matchvinnande målvakt åt oss o det är ett sjukt stort kliv mot ett ev slutspel!

Alla är godkända ikväll o jag ser gärna mer utav borgman med!

Wedin är så jävla nära att näta i minst varannan match han spelar... Fatta vilken potential det finns där om han blir marginellt starkare o marginellt snabbare... Hoppas att en lagkamrat får gräva ut pucken ur målet o ge den till honom inom kort!

Så som man spelade ikväll skall det spelas framöver med! Ingen ska vika ner sig. Möjligen lite högre tempo i pp tack men annars var det här en ruskigt väl genomförd match!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2012-11-17

söder över: Crippe ,,Crippe,, någon måste se att han har Fel långd.. fel vinkel  på klubban .Någon måste hjälpa honom!!

eller låt honom få större blad på klubban typ  som Lundström har

Hjälp karln.

Kommentera

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2012-11-17
söder över: Hej igen! hs snackisar bara hålla med Söder Över klockren analys, tyvär lite tunt på backsidan igår och centermässigt ligger vil lite risigt till med skader men det kanske kommer nån på gång in. Appropå Pettersson Wenzel gick väl denne ut Salak stod då det på tröjan i slutet av matchen. Powerplay måste bli bättre alldeles för lite skott och helst direktskott. Dock ska sägas nu att HV AIK och nu FBK varit helt ur slag. Giffers verkar också helt ur slag Åkeby ser nästan jämt nöjd ut men nu går han och gömmer sig.. pinsamt
Kommentera

Sv: Timrå IK - Färjestads BK 2012-11-17
Förlåt. Jag tar det fulla ansvaret för veckans två förluster, jag insåg mitt misstag lite sent men iaf i tid för att rädda veckans sista match. Efter Modo-segern kom jag till jobbet och möttes av en skylt, "Grattis Timrå!" som min Modoit till kollega så vackert konstruerat. Denna skylt fotograferade jag och la som bakgrund på jobbdatorn.

Idioti! Superjinxarnas jinx och naturligtvis ett djävulskt rävspel av Modoiten. Jag gick i fällan helt enkelt.

Men igår f.m gick det upp för mig och jag skyndade mig att åtgärda mitt misstag. Resultatet lät som bekant inte vänta på sig.

Redigerad kommentar

Kommentera