1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1538424

Sv: Timrå IK:s ekonomi

250kg kärlek: Tamigfandet bästa jag läst på länge! Föreningens mål måste vara att jobba vidare försiktigt och långsiktigt. Målet lär vara det. Jag tycker fan att det finns lite hopp i allt elände.

Att panikbänka folk känns lika smart som att låsa WC-dörren för en pissnödig. Varm i byxan en kort stund för att sedan bli satans mycket värre.

Jobba nu vidare lugnt och stilla. Vinna någon match här och där igen. Be en bön för att NHL-idioterna kommer igång när Djurgården, Västerås och alla andra byggt tillräkligt sköna korthus med storfräsare.

Blir det trots allt kvalserie och totalt NHL-haveri, DÅ måste den rödvita spetsen förstärkas med typ publik och sponsorälskandes "zätas och andra avslutare.

Det är då vi ska lyfta draken i motvinden!

Vi andra borde fan under tiden stötta och åter stötta!!! 0-1 mot miljonklubben VF har sina poänger i ett sådant perspektiv...

Gnäll har fan aldrig gett historien några framgångar!

Jag är och förblir en stolt rödvit supporter! Timråtröja på! Dessutom ska jag köpa en ny när jag åker hem till Medelpad till jul. Köper fan nya till hela familjen!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Smokey: Ibland känns det som att många gått omkring i någon sorts förnekelse att sanningen inte alls är den som uppdagades och redovisades en bra bit innan den här säsongen. Det ska värvas, helst spelare i Corso-Pyörälä-klass, detta trots att kassan sannolikt aldrig varit så tom som nu. En grej som påverkat det hela är det faktum att laget gått bättre än det som på förhand känts realsitiskt och då går supportrar 'nuts' och kräver/önskar precis det som en förening på mer eller mindre obestånd måste undvika, nämligen att agera, genom att köpa för pengar man inte har. Jag tycker föreningen stått stark fram till nu och hoppas dom gör det hela vägen.

Naturligtvis hoppas jag, precis som du, att NHL kommer igång så fort som möjligt. För det kan mycket väl bli så att vi står där framåt våren med en kvalserie framför oss, med lag som har mycket namnkunniga spelare, där vi står med ett lag som kanske får svårt att hävda sig mot dessa pjäser. Även om det lär bli så att Timrå i det läget också kommer att förstärka så behöver det inte innebära att det bli bra. Det kan ju bli precis tvärtemot.

Jag tror det var Jimmy H som sa att vi måste ha en ekonomi att vi klarar en degradering. Och på det sätt föreningen agerar nu så tror jag att möjligheten är störst om vi följer den inslagna vägen. För hur än det är så skulle det suga fetpung att åka ur men det är knappast värre än en konkurs. Då känns det slut, på riktigt.
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Smokey: Jag gillar dig. Exporer ångorna når ända hit. :)

Men jag köper allt som du säger.
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Smokey: Precis, man måste berömma gänget som spelar för oss med tanke på det investerade kapitalet.
Kommentera