1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581467 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1538456

Sv: Timrå IK:s ekonomi
250kg kärlek: Minskar inte alla intäckter , mindre publik mm  och sedan har vi samma trupp kan vi då gå plus tror inte det  , det är det samma  som att betäcka ett skit sto med en skit hingst och tro att man får ett bra föl som ska vinna på V75 kanske Dannero , vi är som en liten travtränare  som har fått fram en bra häst en gång och hoppas att man får in fler hästar och kanske en till stjärna och fler hästägare med mycket pengar . Travtränaren ( Timrå ) behöver  1 eller 2 nya hästar nu för att överleva .
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Nybbe: jag fattar galoppen. Men det stora bekymret här är att ungefär de närmaste sörjer en förlorad travtränare medan tusentals människor skulle sörja om Timrå IK gick i graven. Ungefär där ligger skillnaden.

Jag vill att det finns ett liv även efter detta år, du väljer att gå all in och skiter i vad som kan hända om man sätter på sig spenderbyxera och faktiskt misslyckas.

Jag är mer trygg med Nollan och Andersson vid rodret även om jag vet att det skulle bli mer rock'n'roll me dig i förarsätet.

;-)
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Nybbe: Hahaha, redan börjat sippa på helgens wirre?
Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Nybbe: Det där med hästarna var årets bästa jämförelse! Till och med så att jag fattar. Lite som om man blåser cigarettrök ner i en halvfull Explorer för att tro att det ska bli rökigare på slutet. Alltså, man blir garanterat rökig, men inte rökig på samma vis som rökig Whisky. Alltså typ.
Kommentera