1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581771 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1551920

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Själv betraktade jag det som ett patetiskt försök att skapa goodwill inför ev. kommande kontraktsförhanling. Det patetiska försöket gick det väl sådär med kan man säga, fanns lite för mycket badwill för att nå framgång.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Tjalle: Ja man kan läsa in vad som anbelangar en i det där. Nu är det som det är, glidaren (är det i ärlighetens namn inte en sådan vi saknat i år? Bland alla "hellre än bra"-spelare på trivselkollo) is back och jag försökte bara se framtiden an med lite tillförsikt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

Tjalle: Den känslan fick jag lite också. Försöker intala mig själv motsatsen. Men det värsta var att han (någon gång, under eller strax före KS) sa "Jag vet att folk sagt att jag haft en dålig säsong och att jag presterat dåligt, men det har jag inte" jo din jävla glidare! värdelösa reduceringar och ständiga frilägesmissar med sin värdelösa forehand-backhand-tunnel fint. 

Hoppas att han menat allt snack om hjärta nu bara och att han tycker kommande matcher är viktiga nog för att ta fram sin högsta nivå, som onekligen är ruskigt bra. 
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

Tjalle: Eller så firade han helt enkelt kvalseriesuccén tillsammans med fansen när kontraktet var klart? Tror inte att det var så mycket baktanke. Ett tokutdömt lag gjorde succé i Lilla SM.

Se är det inte så mycket att ta med till förhandlingsbortet: "såg du vad jag firade därborta vid kortsidessargen. Ge mig påökt!"

Kommentera