1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1552465

Sv: Var går gränsen?
Klyktattaren: jag tycker att du verkar missa allt vad heter gråzon. Allt är verkar väldigt svart eller vitt i din syn på hockey...

Hockey har sin egna lilla värld med en diciplinnämnd som fungerar som domstol och domare som fungerar som ordningspoliser samt en tävlingskommité som fungerar lite som flashigare poliser som hittar det som ordningspolisen missar.
Jag kan tycka att vi redan har ett lite väl utbyggt system för vilka signaler som skall skickas till våra elvaåringar. Jag tycker att det åligger framför föräldrar att tidigt informera om att det som händer i ishockey eller fotboll eller i tex speedway har egna system för vad som är rätt o fel samt att få elvaåringen att förstå att dessa killar o tjejer inte skulle bete sig på samma vis på
sin skola eller ute på stan mot vem som helst... Dessa bråk som uppstår på isen uppstår i situationer som i överhuvudtaget inte uppstår i ditt vardagsliv utan de uppstår bland killar o tjejer som tar ut sig maximalt i sitationer där fysisk kontakt är tillåtet...

Personligen tycker jag att ditt inlägg är korkat o att det du vill uppnå inte möjligt sammtidigt som hockeyn som produkt ska fortsätta vara intressant för en publik.

Som någon redan sagt tycker även jag att es är för snäll redan som det är. Det är för lite känslor och för mycket mekaniskt hockey nu. Jag vill ha en tydligare vi mot dom situation på isen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Var går gränsen?

söder över: Jag menar inte att hockeyn ska vara någon mes sport, det ska var hårt och tuff och jag gillar när man smäller på, absolut det tillhör spelet. Man kanske måste vara väldigt svart eller vit initialt i sitt resonemang detta för att komma fram till ett bra utgångsläge hur man ska hantera dessa frågor.

Jag kan tycka hockeyns domstolsväsende, diciplinnämnd och tävlingskommité har lyckats både bra och dåligt genom åren, vi får se vad de kommer fram till i aktuellt fall med SAIK och HV71.

//K 

Kommentera