1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577864 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1557675

Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2013-02-02
Jag måste ännu en gång få uttrycka min största respket för SAIK-tränaren Anders Forsberg. Där har vi en kille som kan uttrycka sig och som inte vad jag hört någon gång skyller ifrån sig eller agerar dålig förlorare. Samma visa på presskonferensen ikväll. Det var Timrås "fel" att hans lag förlorade matchen. Visst, han säger att man gjorde en ok match, inte mer, men orsaken till att de inte tilläts spela bättre var Timrå. Självklart är man färgad och köper eller t.o.m förstärker kanske det han säger en aning bara för att det känns bra, men Anders är värd respekt och är en ovanlig sort bland de flesta ES-tränarna som allt som oftast bara väljer att se det egna lagets "ofta genomusla" nivå vid förluster.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2013-02-02
Dream Team:Men så är Anders Forsberg  Ö-vikare åxå! Rakryggad o ärlig. Ska han träna MoDo till hösten? Time will tell.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2013-02-02

Dream Team:

Jo Anders, kan jag hålla med om.

Men jag är mer ursinig över att jag inte kom på matchen, förbannad är bara förnamnet.

Men, men man kan inte vara med på allt ;-/

Kommentera

Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2013-02-02

Här inne diskuterar vi alltså användaren Modano? Han som borde varit permanent avstängd sedan ett par år tillbaka. Killen som hotar folk, står för en pinsamt låg nivå och bara slänger ur sig one liners angående hur värdelösa och patetiska våra spelare är?

Anledningen till att vissa ibland garvar högljutt åt honom är därför att han framstår som en extremt irrationell psykopat som går till enorma överdrifter när det gäller kritiken mot egna spelare. Och det är ganska komiskt, det håller jag med om. Det väger dock inte upp nackdelarna, det är en skam att användare som uttrycker sig på det här sättet, och som egentligen inte diskuterar ett enda dugg, inte modereras hårdare.

Klart att folk ska få spy galla på internetforum, det hör till. Däremot borde man kunna varva det med en och annan insiktsfull rad ibland också.

Kommentera