1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581825 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1557686

Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2013-02-02

Bror Duktig: Vem har han hotat ijenkligen?

Snålåkare är jobbiga.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Skellefteå AIK 2013-02-02
73Sjöbba: Jag tycker vi till att börja med ska skilja på sak och person. Alltså släpper vi Modano om vi ska diskutera vidare och koncentrerar oss i stället på själva sakfrågan. Dvs vad är ok och inte att skriva här inne? För min del är allt utom direkta hot om våld ok. Det innefattar virkningsmetaforer i artonhundra inlägg efter varandra men även reaktioner på dylika inlägg.

Har jag en åsikt om någons sätt att uttrycka sig så bör jag kunna få skriva det likväl som du har åsikter om att det är barnsligt att trigga igång nån man vet kommer reagera tragikomiskt. Det är ju så man kanske kan få upp ögonen på en och annan om man är konstruktiv. Du t.ex. gav mig en liten tankeställare och jag kan inte annat än hålla med om att exempelvis mitt inlägg om Modano igår inte var mycket annat än ett billigt plusjagarförsök. Att jag gjorde mig lustig på hans bekostnad och att det är ganska lågt.

När det gäller hot däremot så kan det inte accepteras men det är väldigt sällan förekommande härinne. Kommer ihåg Burkmat, där upplevde jag mig hotad. Han blev också avstängd men efter det har vi rett ut saken och i slutändan visade det sig att det handlade till stor del om missförstånd.

Man bör alltså tänka på hur det man skriver kan uppfattas eller åtminstone vara beredd på reaktioner om man provocerar. Burkmat har jag f.ö. en givande kontakt med via bubblor nu.

Redigerad kommentar

Kommentera