1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581748 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1560216

Sv: Apropå nånting...
Kattgubben:

Ang Leksand-affären kan jag inte låta bli att bli grisigt förbannad. En nonchalans och ett hån mot lag som kämpar hårt för att lösa sin ekonomiska situation (läs Timrå mfl). Och samtidigt läser man vad så kallade ”leksandssupportrar” skriver i olika inlägg på expressen/aftonbladet, där man menar att Leksand betyder så mycket för svensk ishockey att de självklart skall förfördelas – SICKET SKITSNACK!!! Leksand är en just nu en genomrutten svulst som bör skäras bort!!

Timrå IK väljer att spela med nästan halva spelarbudgeten mot konkurrenterna (till och med lägre/lika med lag i HS), med risk för att åka ur, bara för att man tar sitt ansvar och försöker reda ut sin ekonomi. Att då samtidigt se detta Dalalag totalt skita i att ta eget ansvar och låta allmänheten (skattebetalarna) stå för kalaset, måste sticka i ögonen på Nollan, Tommy och ledningen.

Om nu Svenska Hockeyförbundet väljer att godkänna Leksands elitlicens (vilket jag är rädd att man kommer att göra) – då har man en gång för alla undergrävt ansvaret som åligger varje Elitlag och dess ekonomi.

Näe, låt detta hån-lag/skit-förening börja om där de hör hemma! I botten!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Thornet: För svensk hockey vorde det kanske bättre om TIK förfördelades, jämfört med Leksand?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Det lilla jag hörde från radion i morse var att allt talade för att Leksand skulle få ett JA. MEN att Svenska Hockeyförbundet säger NEJ. Tydligen är det inte bara Svenska Hockeyförbundet som bestämmer, eller?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...

Thornet: Nu när jag inte är part i Kvalseriemålet, så skulle det ändå vara vansinnigt roligt om Leksand tog en Elitserieplats och allt allt allt ställdes på sin spets.

Hur i helvete ska man(svenska hockeyförbundet) agera mot Leksand som inte lyckats bära sina egna kostnader under innevarande säsong?

Finns det i regelverket att man även tittar bakåt, eller står det att laget skall ha en ekonomi i balans och att man ska ha en finansiellplan för kommande säsong?
Finns det inte i reglerna att man ska titta bakåt, ja men då ser ju Leksand ut som en framgång, de har kapat skulderna till en nivå de kan bära och har ett utmärkt slagläge inför kommande säsong!

Kommentera