1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581413 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1571881

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2013-03-21

Olle: "Lägg sedan till att våra unga talanger kommer att finna det mer attraktivt att spela i ES med andra lag än i AS med Timrå eftersom det har en positiv påverkan på deras utveckling"

En stilla undran, vilket ES-lag skulle vara intresserade av våra talanger som inte ens får spela i kvalserien?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2013-03-21
Manderville: jag ifrågasätter montens offensiva tallanger samt möjligheter att utveckla spelare individuellt...
Wedin kändes som offensivt vassare den första 1.5 månaden i alaget... sedan... lite som boyce. Friberg Mattas han av och skall in i ett dåligt system med lättlästa åkvägar o bekväma chansningar... en av få spelare som känns vassare i år är pelle hallin och jag tror inte att monten är anledningen till det men kanske?

Målvaktsoppan? Han tar alltså på sig misstaget att inte byta målis tidigare.
På lördag står bello. Han är 1a valet därför ska han stå. Så även om man kastar in puckarna så ska man stå. Även om lundström får komma in o starta en tredje period med 3 bp och några 2-1 en 2-0 och håller ändå nollan. Vad måste till för att uppfattningen skall ändras? Hela jävla sässen kör man på med principen att vad som än händer så står ni varannan match eller om ett misstag sker så står du i båset nästa kamp. Nu skall helt plötsligt den målvakt med svagare statistik vara given etta i ks... det är något som är ruttet här...
Skall lundström till brynäs eller? Modo? Vad händer? Han är väl likt förbannat proffsig nog att göra sitt bästa eller?
Kommentera

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2013-03-21
Manderville: inte ens spela i kvalserien? Är de ett forum där man släpper fram unga talanger i utvecklingssyfte
Kommentera

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2013-03-21

Manderville: Det är ju en fråga i sig, varför vissa av våra juniorer inte får speltid när vi uppenbarligen har utrymme för en sopa som crippe. Men om vi leker med tanken att Friberg inte tar plats i Ducks (det finns inte en chans i helvetet att han gör det) och inte lyckas imponera i farmaligan och slutligen bestämmer sig för att vända hemmåt efter 2-3 misslyckade år...då kommer han ju definitivt inte att höra av sig till Timrå IK i allsvenskan (vilket just nu inte framstår som någon stor förlust).

Men ta Wedin som exempel då! Jag skulle absolut förstå om han väljer att spela med HV71's juniorlag eller kanske med Modos seniorlag istället för att harva i avsaknaden av scouter i Allsvenskan.

Kommentera