1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577893 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1571891

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2013-03-21
Manderville: jag ifrågasätter montens offensiva tallanger samt möjligheter att utveckla spelare individuellt...
Wedin kändes som offensivt vassare den första 1.5 månaden i alaget... sedan... lite som boyce. Friberg Mattas han av och skall in i ett dåligt system med lättlästa åkvägar o bekväma chansningar... en av få spelare som känns vassare i år är pelle hallin och jag tror inte att monten är anledningen till det men kanske?

Målvaktsoppan? Han tar alltså på sig misstaget att inte byta målis tidigare.
På lördag står bello. Han är 1a valet därför ska han stå. Så även om man kastar in puckarna så ska man stå. Även om lundström får komma in o starta en tredje period med 3 bp och några 2-1 en 2-0 och håller ändå nollan. Vad måste till för att uppfattningen skall ändras? Hela jävla sässen kör man på med principen att vad som än händer så står ni varannan match eller om ett misstag sker så står du i båset nästa kamp. Nu skall helt plötsligt den målvakt med svagare statistik vara given etta i ks... det är något som är ruttet här...
Skall lundström till brynäs eller? Modo? Vad händer? Han är väl likt förbannat proffsig nog att göra sitt bästa eller?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2013-03-21

söder över: Att förlora på bortaplan mot kvalseriens kanske bästa lag är ju i sej ingen katastrof. Men sättet laget förlorade på idag ställer många frågetecken bakom sej.

Man blev helt jävla pulveriserade försvarsmsässigt, och hade inte Bellissimo varit så bra som han ändå var (trots någon tavla) så hade Knäckebröhult gjort tvåsiffrigt redan innan andra periodpausen.

Och då skall vi betänka att vi mött lag som Skellefteå, Luleå, Färjestad osv - flera gånger under säsongen, utan att försvaret sett så här förbannade ihåligt ut!

Vad fan är det som händer???

Kommentera