1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1573087

Sv: Rögle BK - Timrå IK 130326

Bragd-Birger: Ja, det kan gå, teoretiskt sett. Men kom ihåg hur det var i elitserien när det var fyra omgångar kvar. Timrå hade 5 poäng att ta in på Växjö. Timrå vann matcher, men det gjorde Växjö också och därför minskade inte avståndet utan det blev ointagligt. Och då hade Växjö ändå motståndare från högre upp i tabellen. Nu ska Timrå själva möta Leksand och Örebro och har chans att knappa in lite på försprånget. Men i övrigt skall dessa lag möta sådana som redan är avsågade.  Hur troligt är det att de tappar poäng mot dessa? Man är alltså mycket beroende av hjälp från de avsågade lagen. Det hänger sannerligen på en skör tråd.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Rögle BK - Timrå IK 130326
fermo: En skör tråd har varit Timrås livlina mången gång förr. I elitserien brast den, i kvalserien vet vi intet. Mer än att den fortsätter att hålla oss uppe ytterligare minst 46 timmar.

Troligt, schmoligt. 21 poäng bör räcka. Sen vet man inte vad Hockeygudarna bestämt sig för, men...det bör räcka. Att ta dom blir dock svintufft. Men dom ligger där. Med tillräcklig hunger, kyla och flyt kan dom bli våra.

Och, som sagt: även våra motståndare har nerver. Såväl Leksand som Örebro har kunnat lalla 'en match i taget så får vi se hur långt det räcker' ända fram tills...ganska exakt nu. Men nu är det stopp. Nu sitter dom i förarsätet, och plötsligt har dom en elitserieplats att förlora. Det är heavy shit, det har inte minst vi själva fått erfara. Pallar dom?
Tja, det är det vi strax får se.
Kommentera

Sv: Rögle BK - Timrå IK 130326
fermo: Vi förlorade ju mot Örebro ifjol borta, kan gå.. men högst otroligt. Jag lägger mitt hopp till att förbundet hittar något att degradera Leksand på, och det hoppet i sig verkar ganska litet..
Kommentera