1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581750 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1574551

Sv: Silly Season 13/14

Bragd-Birger: Ja herregud! Vi har inte ens avslutat säsongen innan det ska snackas om att vi blir ett bottenlag i Allsvenskan.
WTF?
Jag blir så sjukt trött på pessimism. Att jämföra vår, i nuläget högst hypotetiska trupp, med Asplöven och Björklöven är lika befängt som att säga att vi går direkt upp till Elitserien, utan att passera gå.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 13/14

hubbenorlen: Japp, skicka gnällmentaliteten åt helvete....Ibland när man läser ST och det handlar om Timrå kommun, ja vad fan som helst egentligen som berör det som händer mellan Merlobäcken och Byerast och man sedan scrollar ned till kommentarfälten, nog fan är de överhängande kommentarerna även där mest gnäll...

Likadant här. OK, vi ramlade ur men läget blir inte bättre för att det frossas i pessimism. Det viktigaste i dagsläget är att vi får en välmående förening igen, må det så ta nåt år, fine! 

Sedan vill jag gärna ha in lite mer  FUCK-OFF mentalitet istället. TIK mot världen, "everybody hates us but we don't care" som Millwallfansen sjunger. "Sluta klaga, sluta gnäll, pride and passion, give'em hell" om man får blanda språk lite.......

Kommentera

Sv: Silly Season 13/14
hubbenorlen: Pessimism är fan tråkigt, det har du rätt i! Ja man kanske ska försöka lägga debaclet bakom sig nu och försöka sig på lite framtidstro ist. Det är bara det att inte jättemycket kring Timrå IK känns förhoppningsfullt i nuläget. Lägga oss ner och dö ska vi såklart inte göra men i min bok vore det inte sista smörjelsen att få hjälp av Modo.

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera