1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582383 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1585761

Sv: Silly Season 13/14

Vargher85: Jo, hade man haft råd med en lirare som Hlavac så är jag fullständigt övertygad om att man redan värvat den där sista forwarden. 

Personligen tror jag att man har mindre pengar att röra sig med än vad folk förväntar sig (ett vanligt tema här inne tycks det). Det samanknutet med att man vill att den sista värvningen ska passa in i gruppen och verkligen bidra gör att jag tror att man har stora problem att hitta en spelare.

Misstänker att Nubben inte vill värva vem som helst utan vill vänta tills han hittar rätt spelare (vilket säkert inte är lätt)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 13/14
dr-nix: Det är nog inte alldeles enkelt att hitta spelare till en producerande roll med de medel jag gissar Timrå har att röra sig med. Vi vet att man jobbade hårt på att förlänga med Murley så det borde röra sig om 80-150k som man kan erbjuda. För dessa pengar får man tex Björn Svensson om man tittar etablerat men det är knappast den kategorin av spelare man vill förstärka med. Återstår väl att chansa och kanske träffa rätt med en transatlant, alternativt någon som verkligen skriker efter ett kontrakt. Har man tur springer man på en Broc Little men kan ju lika gärna bli flopp. Då en dålig inledning på serien kan svida ekonomiskt tror jag inte man dröjer med värvningen av ekonomiska orsaker. Tror främst det beror på att man vill vara säkra på spelarens karaktär samt viss garanti om att denne kan ta en ledande roll offensivt.
Kommentera