1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581791 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1586682

Sv: Silly Season 13/14

mikenomad: Ja, det är ett skitläge. En aviserad spetsvärvning som aldrig blir av och en försäsong som gått i 4 nyanser av brunt har väl inte direkt boostat massornas hockeyfeber.

Sen kan man ju fatta att försäljningen gått lite trögt. Jag avundas icke dom som ska sitta och ringa runt och sälja. 'Tjääna, det var från Timrå. Trist det där med ackordet och att du torskade en massa pengar, men vi tänkte höra om du var sugen på att hoppa upp på hästen igen?'.

Hualigen. Jag avundas dom som längtar till nedsläpp. Själv bävar jag redan.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 13/14
Bragd-Birger: För någon månad sedan var jag rätt säker på att budget avseende årskortsförsäljning skulle nås med lite råge. Hur försäljningen på marknadsidan sett ut har jag däremot givetvis inte haft nån koll på.

Men sen hände nåt och jag tror att i takt med att matcher förlorats och värvningar uteblivit så har modet sjunkit och köplustan avstannat. Det känns en aning krystat och tillgjort när man knyter näven i fickan och tänker "Nu jävlar ska vi visa hockeysverige!!" Har svårt att uppbåda en känsla av trovärdighet i samband med det.

Sedan tror jag att den här informationen hade tjänat på att bli offentlig långt tidigare. Att den sista värvningen helt hänger på i vilken omfattning publik och sponsorer är beredda att satsa. Nu har nog de flesta trott att den ska komma ändå och mest känt frustration när så inte skett.

Redigerad kommentar

Kommentera