1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581615 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1588731

Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2013-09-21
DJ Hemp: Nä såklart, jag har ingen insyn i din privatekonomi och köper rakt av om du bangar av ekonomiska skäl. I en värld där man måste prioritera sin ekonomi hårt hamnar en biljett till ett fritidsnöje man inte har för avsikt att ta del av naturligtvis långt ner på listan. Sånt gör man bara om man verkligen har råd samt känner för det.

Wennerholm har f.ö. sina poänger ibland han med:

"SHL har planer på att lägga ner kvalserien och skapa en ”större tröghet” i systemet som det brukar kallas.
I klartext:
Det ska bli svårare – och helst omöjligt – att åka ur SHL.
Det är en korkad idé.
Det är ett kortsiktigt och egoistiskt tänkande och skulle vara döden för HockeyAllsvenskan och hela den struktur som gör att minsta klubb kan ha drömmen att en dag spela i högsta ligan.
Ja, det skulle vara döden för största delen av det hockey-Sverige, där SHL bara är en väldigt liten del av helheten.
Inga klubbar skulle vara intresserade av att satsa som idag och intresset från publiken skulle minska radikalt. Även i ett SHL med dubbla hänglsen och livremmar.
Nej, det är ett förslag som bara hör hemma på ett ställe.
I papperskorgen."
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2013-09-21
mikenomad:

Naturligtvis har Wennerholm rätt. Det var i samma anda som jag skrev mitt inlägg längre ner. Fuck Schweiz och Finland och deras idiotsystem förresten! Vi behöver absolut inte vara lika kassa i Sverige. Ta inte efter dessa blåbärsnationer och deras patetiska ligor!

Jag kanske känner för det lite, men har dessvärre inte råd. Och det skulle kännas helt fel att köpa en biljett som inte utnyttjas. Så den dag jag gör det, så får ni finna er i att eventuellt få syn på mig också. Jaji...
Kommentera