1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580469 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1588742

Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2013-09-21
mikenomad:

Naturligtvis har Wennerholm rätt. Det var i samma anda som jag skrev mitt inlägg längre ner. Fuck Schweiz och Finland och deras idiotsystem förresten! Vi behöver absolut inte vara lika kassa i Sverige. Ta inte efter dessa blåbärsnationer och deras patetiska ligor!

Jag kanske känner för det lite, men har dessvärre inte råd. Och det skulle kännas helt fel att köpa en biljett som inte utnyttjas. Så den dag jag gör det, så får ni finna er i att eventuellt få syn på mig också. Jaji...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2013-09-21
DJ Hemp: Du är så välkommen till ståplats när andan faller på. Behövs lite mer röstresurser längst ner i klacken. Tror det kan ordnas en plats om vi packar ihop oss. ;-) Alla måste vi göra olika prioriteringar i livet. Jag köpte mitt säsongskort till ståplats i augusti och har nu möjlighet att få se ca 26 hemmamatcher för det i min ekonomiska situation fantastiska priset av 2000 kr. Vinterns nöje är ordnat. Vem vet, kanske blir några till om grabbarna överraskar och tar sig till Playoff. Väljer bort gymkort och krogbesök. Hoppas jag inte låter som att alla borde ha råd. Förstår att det ser olika ut. Men vi Tikare måste hur som helst hålla ihop och stötta laget på alla sätt vi kan. Tikare i med och motgång.
Kommentera

Sv: Södertälje SK - Timrå IK 2013-09-21
När man i slutet av februari 2013 säger att man har ett härligt drag i omklädningsrummet så har jag svårt att tro att det skulle matcha årets stämmning...
Mycket roligare att se Timrå ik spela i as.
Här är man med o tävlar på alla plan juh! Man behöver inte skämmas över den totala odugligheten som visades upp efter november i fjol. Ur ren publik produkt gillar jag as redan. Jag saknar inte shl's placeringsfetishism på isen. Det lite svängigare o öppna spelet hittils är fan skojigare att se!
Jag hoppas att det kommer fler o kikar ute i sörberge. Det är dom värda hult moe hallin o grabbarna. Det kommer säkert vad det lider med! Visar tik att dom inte blir några jävla slagpåsar i år som man betalar för att skämmas över så kommer det folk. Kommer folk så kommer stämmningen och snart kan det bli som förr.
Grymt härlig att dom klarade att vända mot ssk's något effektivare spel. Det finns saker att jobba på för timrå ik så som tempot i pp... aja det finns alltid saker att jobba med... jag vill se fler matcher med timrå iaf!

3300 på hemmaplan blir inga problem om dom står sig så här pass bra mot motståndarna i as!
Kommentera