1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582164 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1591260

Sv: Apropå nånting...

Är vi alla överens om att en väldigt dålig hemmamatch mot Asplöven är helt avgörande för hur hela säsongen kommer se ut, trots att vi gjort en helt okej säsongsinledning i övrigt? Att efter gårdagen så är allt kört? 

Vi kan säkert dala lite i tabellen, men det är fortfarande fyra poäng till tredjeplatsen, för att ta ett exempel. Nu tror jag inte direkt att vi kommer sluta topp tre, men det finns något väldigt perverst i det här konstanta grunkandet kring att påvisa hur jävla illa allt är. "Titta på oss. Titta på våra öppna munnar. Såja. Kissa i dom. Säg hur dåliga vi är. Säg hur dåligt vi har det. Såja." Tre poäng imorgon och då vill man genast vara den som ger istället. Det är så vi jobbar. Kiss i mun torsdag, kissa i mun lördag. Om och om igen. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Knylan:
En annan sak som slagit mig när jag pratar med fölk på byn.

Nån mer än jag som anser att Timrå IK måste se över sin prispolitik? 210kr för att sitta på långsidan mot Asplöven, är det rimligt?

I går var det så tomt på långsidorna att det var pinsamt. Skall man vinna matcher skadar det ju inte om det sitter någon på dom tomma stolarna.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: det är matcher som den i går som sätter perspektiv på tillvaron. Rekonstruktion, fortsättningsvis dåligt med slant, ungt lag som kommer att göra såna här matcher mellan varven. Vad är alternativet? Någon? Vad är alternativet? Slå en tre tums fyra över alla ingångar med beskedet "stängt på grund av konkurs".

Detta kommer att ta tid, kanske lika lång tid som sist det begav sig. Det beror lite på sättet man arbetar på inom föreningen. Den som trott något annat inser nog inte hur mycket som krävs för att etablera ett lag i elitserien, numera SHL.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Amen!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Det du just beskrev är ju livet som hardcoresupporter.
Om inte dessa bergochdalbane-känslor infinner sig så skulle jag ställa mig själv frågan hur mycket jag egentligen bryr mig om mitt lag.
Kommentera