1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581130 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1607978

Sv: Timrå IK - IF Malmö Redhawks 2014-01-20

John K:

Kul att se din signatur. Det var inte i går. Hmmm, jag har mina onda aningar inför i kväll. Man har ju varit med förr och när man är laddad och tänd, som nu, blir det ibland ett så kallat antiklimax. Märkligt denna inställning att bara vilja gå och se elitseriehockey, själv har jag fått tidernas nytändning vad gäller hockey och Timrå. Det är till och med så att man tittar på SHL-hockey, trots att vi inte spelar där. SAIK - MoDo i fredags t ex var jävligt spännande.

Men det var fan att man nu missar Guldbagge-galan i kväll. Jag som hade sett fram emot att höra alla spännande tacktal. Hade ju väntat i ett år på det där...

Sitter förresten och funderar på huruvida jag ska ta några stänkare på jobbet inför matchen eller inte. Egentligen är det ju förbjudet och kan rendera i "kicken", men det är fan frestande och förutom spriten har jag medtagit tandborste och tandkräm. Ska man våga chansa, eller? 

Hmmm, glömde att tippa. Jag gissar att det blir jämnt. 2-2? 3-3? Sedan har jag ingen aning, men okej då - jag låter optimismen tala. Vinst i OT eller efter straffar.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - IF Malmö Redhawks 2014-01-20

DJ Hemp.

Roligt att du tycker så när jag "är på banan igen". Om det är tacktalen du saknar så kan du ju låna mikrofonen i kväll. Du kan ju tacka alla i din familj att du får gå på hockey och så kan du tacka de som eventuellt skjutsat dig till ladan när du inte kunde gå själv. Jag är övertygad om att det skulle vara betydligt mer inspirerande och spirituellt att höra än talen vi missar från Baggegalan i kväll.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Timrå IK - IF Malmö Redhawks 2014-01-20

Timrå IK är näst sämsta lag i serien - i vissa avseenden.

Edit: Där landade länken också...

Redigerad kommentar

Kommentera