1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582415 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1622139

Sv: Silly Season 14/15

Kan det inte vara lite som så att vi överskattar Hults marknadsvärde en aning också? Det fanns exempelvis 51 spelare i serien som slutade före honom i poängligan under föregående säsong. Femtioen. Femma. Etta. Och då är han en producerande spelare som lyfter mycket tid i PP. Inte fan vet jag, men det är ju inte så att vi sitter på en guldklimp av guds nåde som bara väntar på att bli upptäckt av alla glupska sportchefer runt om i landet. Om han nu blir kvar, vilket det ju verkar som, så skulle det ändå inte förvåna mig om Emil Pettersson rundar av kommande säsong som relativt ohotad förstecenter. Ungefär där tror jag att vi ligger.  

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 14/15
Knylan: Han är väl ungefär lika bra i allsvenskan som murley var i elitserien. Inga superstjärnor i serien men väldigt viktiga för ett lag som skrämmer få på papperet, men som tillsammans kan åstadkomma en hel del. I ett ungt lag kan det kanske vara bra att inte ha för många stjärnor. Det blir betydligt svårare för juniorerna att ta för sig då.
Tror det här är en bra väg att vandra för dagens Timrå.
Det är åtminstone vad jag intalar mig själv när det råder total brist på spektakulära värvningar
Kommentera

Sv: Silly Season 14/15
Knylan: Man kan aldrig överskatta Hult! Särskilt inte nu när han förlängt.

Ska man delsummera en nästan färdig trupp och konstatera att Timrå verkar ha fått behålla alla de ville/bedömde sig ha råd att förlänga med.
Kommentera