1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581401 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1626671

Sv: #tackTIK - var med och bygg ett långsiktigt starkare Timrå IK

Kongo: Jag föredrar en tydlighet i vilket budskap föreningen har. Vad är målet med säsongen? Hur har man tänkt att nå dit? En långsiktig strategi (typ en 3-4-5 års plan). Jag skulle också önska att man utifrån förra säsongens bidrag, en tid innan man fick besök av någon på marknad, fått skickat en utvärdering från föreningen som sedan ligger till grund för det bokade mötet (nu dyker någon upp oanmäld) där man utifrån utvärderingen kan skräddarsy en bra lösning för just mig och mitt företag.

Det viktiga för mig är visionen föreningen har. Vad vill man åstadkomma? Vilka framtidsplaner har man? Och det har jag aldrig fått presenterat för mig. Utan det som framhållits vid dessa möten är vad jag gått in med tidigare år och ett förslag hur årets upplägg skulle kunna se ut (som till 99% ser likadant ut som tidigare år). 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: #tackTIK - var med och bygg ett långsiktigt starkare Timrå IK
250kg kärlek: Word!!! som det heter idag. Jag skriver under på varje rad du nämner i ämnet profilering och marknadsföring. Senast idag kom den här just på temat med följande rubrik: "Gör er redo för den hetaste säsongen någonsin!"

Eeh.. okej! Vem är det man försöker lura här? Antingen tror man att publiken har extremt uselt minne eller så har dom som bestämmer på marknadssidan haft skygglappar på under minst ett decennium. För visst kan man nämna en och annan säsong, iaf i relativt färskt minne, som åtminstone kan vara med och nosa på epitetet som den hetaste säsongen?
Kommentera

Sv: #tackTIK - var med och bygg ett långsiktigt starkare Timrå IK

250kg kärlek:

Mycket kloka synpunkter. Lite så där har jag också tänkt. Det känns som att denna tid av anonymitet och jämngrå massa måste få ett slut snart. Fast det mesta talar väl för att vi får se en säsong som till stora delar ser ut som den förra. Och en sådan lär ju knappast locka de stora massorna till Sörberge. Premiär mot Mora onsdagen den 10/9 alltså. Hur var det, torskade vi mot dem med 0-2 för inte så länge sedan? Fan, det lär kännas rätt så avslaget. Dessutom ser jag att den matchen kommer att sändas i TV, vilket lär innebära att man kollar på den hemmavid.

Kommentera