1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581443 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1626680

Sv: #tackTIK - var med och bygg ett långsiktigt starkare Timrå IK
250kg kärlek: Word!!! som det heter idag. Jag skriver under på varje rad du nämner i ämnet profilering och marknadsföring. Senast idag kom den här just på temat med följande rubrik: "Gör er redo för den hetaste säsongen någonsin!"

Eeh.. okej! Vem är det man försöker lura här? Antingen tror man att publiken har extremt uselt minne eller så har dom som bestämmer på marknadssidan haft skygglappar på under minst ett decennium. För visst kan man nämna en och annan säsong, iaf i relativt färskt minne, som åtminstone kan vara med och nosa på epitetet som den hetaste säsongen?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: #tackTIK - var med och bygg ett långsiktigt starkare Timrå IK
Rip Kirby: Det där är väl en generell kampanj signerat HA?

Vad gäller marknadssidan upplever jag det som ett generellt problem hos alla våra elitklubbar. Känns som att alla utgår ifrån att det säljer sig självt bara för att man är elitklubb. Saknade en offensiv kampanj ifjol för att sälja slut premiärmatchen eller tex matcherna mot löven. Misstänker att det inte kommer denna säsong heller.
Kommentera

Sv: #tackTIK - var med och bygg ett långsiktigt starkare Timrå IK

Visst känns det lite tråkigt att vi absolut går mot den hetaste AS nånsin, tror till o med ES kommer att vara blek jämförelsevis i år. Tyvärr så finns det inte tillstymmelse av hopp att vi kan vara med mer än i enstaka matcher.

Eferssom resultatet på isen är a och o så  har jag svårt att se hur man ska vända skutan i rätt riktning med den satsning som görs.

Kommentera