1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582032 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1641780

Sv: Timrå IK:s ekonomi

Magnus Rövarn : Du pratar ju som om det vore en bestraffning att bo i Timrå när du beskriver att det daltas osv med hockeyspelare. Och daltningen innebär att de tar sig sådana friheter att de till och med väljer att bo var de vill. Hur fräck får man bli? Och bo i en gräddfil är då Sundsvall, i jämförelse med Timrå? 

Så dessa regler ska bara gälla vissa spelare inte alla? 

"Finns ingen anledning att en hockeyspelare skall stå högre upp i hierarkin jämfört med en vanlig kommunalarbetare." 
Betyder detta att en vanlig kommunarbetare inte får bo någon annanstans än i Timrå?

Och ja, till skillnad från dig har jag under denna diskussion förbisett att det avtalsmässigt och arbetslagstiftningen helt omöjliggör en sådan här lösning.  

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi

spud: Det är knappast en bestraffning att vara bosatt i Timrå. Då har du bara gjort ett lösryckt citat av allt det jag skrivit och gjort en egen huvudlös tolkning av detta.

Innan vi gick upp i Elitserien gick det alldeles ypperligt att bo i Timrå. Det gör det nu också. Det är t.o.m. bättre att bo här nu jämfört med hur det var före 2000. Då var det mera kriminalitet och oroligheter än vad det är nu. Men sedan man fräschade upp centrumkärnan och Köpmangatan så har brottsstatistiken reducerats radikalt.

Vad hindrar en människa att ha 7 minuters bilfärd till Sundsvall?

Det är väl en jävla skillnad om vi hade diskuterat Haparanda-Luleå som ett exempel.

Där är det ändå 15 mil som skiljer och det är en enorm skillnad på utbudet och frekvensen av besöksnäringen samt pulsen i städerna. 

Redigerad kommentar

Kommentera