1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582021 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1641779

Sv: Timrå IK:s ekonomi

spud: Varför måste man dra alla över en kam? Har alla spelare lika löner? Svar NEJ.

Självklart kan föreningen statuera exempel och sätta ned foten. Spelar du i Timrå så bor du i Timrå. Det är ingen big deal. Som jag skrev. Klarar Timråborna av att bo i Timrå inkluderat mig men roa sig i stan när det är löning så kan även spelarna förhålla sig till detta. Finns ingen anledning att en hockeyspelare skall stå högre upp i hierarkin jämfört med en vanlig kommunalarbetare. På vilket sätt är Emil Berglund och Oskar Johansson  t ex mer värd än mig? För att de råkar ha rika föräldrar och släktingar så MÅSTE de per automatik bo i en gräddfil. Absolut inte!

Det daltas nåt helt jävla otroligt i dagens läge. Det finns ingen rimlighet att Timrå Kommun skall vara någon jävla borgenär men inte få en krona tillbaka på investerade pengar.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi

Magnus Rövarn : Du pratar ju som om det vore en bestraffning att bo i Timrå när du beskriver att det daltas osv med hockeyspelare. Och daltningen innebär att de tar sig sådana friheter att de till och med väljer att bo var de vill. Hur fräck får man bli? Och bo i en gräddfil är då Sundsvall, i jämförelse med Timrå? 

Så dessa regler ska bara gälla vissa spelare inte alla? 

"Finns ingen anledning att en hockeyspelare skall stå högre upp i hierarkin jämfört med en vanlig kommunalarbetare." 
Betyder detta att en vanlig kommunarbetare inte får bo någon annanstans än i Timrå?

Och ja, till skillnad från dig har jag under denna diskussion förbisett att det avtalsmässigt och arbetslagstiftningen helt omöjliggör en sådan här lösning.  

Kommentera