1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582036 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1641783

Sv: Timrå IK:s ekonomi

Magnus Rövarn : Men du tror inte det kan kännas lite förmyndande att en AG skall bestämma var du ska bo? Själv vill jag att min AG ska ge mig förutsättningar för att jag ska lyckas och utvecklas. Inte lägga sig i mina privata angelägenheter. 

Även om man har råd att betala taxi, kanske man inte vill lägga pengarna på det. Utan man vill bo där.

Och det är lite gulligt, argumentet duger det åt mig och andra Timråbor så duger det åt andra. Tänk om det itne duger då? Men du är ändå en sjuhelvetes hockeyspelare. Då kommer ni missa den spelaren för att nån tölp som inte vågat vidga sina vyer tror att pizza mataffär och bensin är det enda som en människa behöver. Och ev tillgång på taxi så man kan ta sig ifrån helvetet.

Sen Magnus, det är väl inte så att någon tvingar dig vart du ska bo? Jag skulle nästan rekomendera dig att flytta, inte bara till gräddfilen Sundsvall utan nån annanstans. Vidga dina vyer och upptäck nåt annat än din mataffär och pizzeria. Om du nu får för mamma.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi

spud:Vart befinner sig Timrå IK i dagsläget för att man varit alltför frikostig med just det du nämner. Ägda villor i stenstan, spelare skrivna på adresser längs Storgatan-Trädgårdsgatan. I ett konkursmässigt tillstånd. Så vad är det som är så bra med att låta spelarna själva bestämma allting av egen fri vilja. Det går åt h-e!

Vad är det som hindrar Timrå från att bestämma vart spelarna skall bo? Väldigt märkligt att det finns så jävla många lagstiftningar att åberopa nuförtiden som HINDRAR allt. Vem fan kom på den dumma idén att allt måste regleras i generösa avtal som är till gagn för tjänstemannen? RÄTTIGHETER har man alltid varit jävligt snabb att skylta med. Det har varit lite tystare kring SKYLDIGHETER.

Denna diskussion börjar ju likna integrationspolitiken. Folk och fä. Folket får slita arslet av sig för att kunna finansiera allt som fäna skall ha. Det är ingenting som duger längre. 

Redigerad kommentar

Kommentera