1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581992 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1641781

Sv: Timrå IK:s ekonomi

spud: Ja varför skulle det inte räcka med gångavstånd till mataffärer, systembolag etc.

Har du mat i magen och sprit på fredagkväll så överlever du ju. Finns även bensinpumpar och bemannad station för att kunna införskaffa diverse tillbehör till bilen. Vad är det mer som måste till menar du när bussar som avgår 2-3ggr i timmen i bägge riktningarna samt att det finns taxibolag. Det går ju för oss andra vanliga dödliga så ge mig ett skäl till varför det inte skulle kunna fungera?

Jag utgår ju givetvis från vad spelarna har i dagens penningkurs, något annat kan jag ju inte förhålla mig till.

Men jag kan sänka lönen till 20.000 och du har fortfarande råd att ta taxi till och från stenstan.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi

Magnus Rövarn : Men du tror inte det kan kännas lite förmyndande att en AG skall bestämma var du ska bo? Själv vill jag att min AG ska ge mig förutsättningar för att jag ska lyckas och utvecklas. Inte lägga sig i mina privata angelägenheter. 

Även om man har råd att betala taxi, kanske man inte vill lägga pengarna på det. Utan man vill bo där.

Och det är lite gulligt, argumentet duger det åt mig och andra Timråbor så duger det åt andra. Tänk om det itne duger då? Men du är ändå en sjuhelvetes hockeyspelare. Då kommer ni missa den spelaren för att nån tölp som inte vågat vidga sina vyer tror att pizza mataffär och bensin är det enda som en människa behöver. Och ev tillgång på taxi så man kan ta sig ifrån helvetet.

Sen Magnus, det är väl inte så att någon tvingar dig vart du ska bo? Jag skulle nästan rekomendera dig att flytta, inte bara till gräddfilen Sundsvall utan nån annanstans. Vidga dina vyer och upptäck nåt annat än din mataffär och pizzeria. Om du nu får för mamma.

Kommentera