1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581993 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #1641789

Sv: Timrå IK:s ekonomi

Magnus Rövarn : Har du ett jobb? Vad skulle du säga om du hade en arbetsgivare som sa upp dig för att du bodde i fel kommun? 
Du får helt enkelt inte säga upp en arbetstagare av den anledningen. Och du får skriva in det i kontraktet, men det är inte giltigt för det är inte kopplat till ditt arbete.

Sen tror jag inte så många delar din analys i att ert uttåg från Elitserien berodde på att spelarna valde själv vart det skulle bo och inte inkvarterade i nån håla som har sveriges största andel SD röster och soc.bidrag. 

Jag fick faktiskt ett erbjudande om ett rätt shysst jobb i Timrå för ett tag sen(de visste väl inte att jag är jag.. :)) När jag övervägde jobbet fanns det inte på kartan att jag skulle bosätta mig där, otroligt deprimerande håla. Utan det var bara Sundsvall som gällde, och duger det åt mig, ja då borde det väl duga åt en hockeyspelare?
Nu blev det inte så att jag tog det jobbet, så ni som letat rätt på brännbollsträ och knogjärn för att hitta rätt på mig kan lugna ner er.. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi

Klart att jag har ett jobb. Vad fan trodde du? Det är ändå en jävla skillnad. För min arbetsgivare springer inte till Sundsvalls Kommun efter mera pengar när de tar slut. Således gör det inget att jag skattar i Timrå.

Kommentera